VIDEO. „Miracol” pe frontul din Ucraina. Un preot din Rusia susţine că un soldat „a murit şi a înviat” în timpul luptei

VIDEO. „Miracol” pe frontul din Ucraina. Un preot din Rusia susţine că un soldat „a murit şi a înviat” în timpul luptei

Un preot rus a vorbit, în cadrul unei emisiuni TV din Rusia, despre un miracol care s-ar fi întâmplat pe frontul din Ucraina.

Un preot al Bisericii Ortodoxe Ruse a afirmat că un mercenar chinez care lupta pentru ruşi şi ucis în Ucraina a „înviat”. Această afirmaţie face parte din deja celebra propagandă rusă, care uneori atinge puncte ştiinţifico-fantastice.

Astfel, preotul Artemy Vladimirov a vorbit într-o emisiune de televiziune despre presupusa „înviere” a soldatului chinez, care ar fi murit în urma unei răni prin împuşcare în abdomen în timpul războiului din Ucraina. Potrivit lui Vladimirov, acest incident nu este un caz izolat.

„Sfântul Luca din Simferopol i-a apărut şi l-a vindecat”

„Pe câmpul de luptă, nu există necredincioşi. Avem numeroase mărturii ale victoriei lui Hristos asupra morţii. Soţia mea îmi trimite multe videoclipuri militare. Înainte de Postul Mare, am vizionat un videoclip despre un chinez care a participat la o operaţiune militară specială, a primit un glonţ în abdomen, care l-a sfârtecat şi i-a scos afară toate organele interne şi a înviat.
Sfântul Luca din Simferopol i-a apărut şi l-a vindecat. Astfel, e a fost botezat, iar rudele lui au venit. S-au pozat apoi, toţi îmbrăcaţi în alb, proaspăt botezaţi şi primiţi în biserica noastră ortodoxă”, a povestit preotul Artemy Vladimirov.

Mărturisirea preotului a fost preluată şi tradusă în limba engleză iar apoi publicată pe reţeaua de socializare X de Anton Gheraşcenko, fost consilier în cadrul Ministerului ucrainean de Interne.

https://twitter.com/i/status/1795737128711889069

Afla mai multe desprerusiafrontrazboiucraina
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt