VIDEO LIVE. Congresul PSD - Niciun alt membru PSD nu doreşte să candideze pentru şefia partidului şi pentru prezidenţiale / Atacuri dure la liberali

VIDEO LIVE. Congresul PSD - Niciun alt membru PSD nu doreşte să candideze pentru şefia partidului şi pentru prezidenţiale / Atacuri dure la liberali

Astăzi are loc congresul PSD. ÎNiciun alt membru de partid nu a dorit să depună moţiune şi să candideze pentru funcţia de preşedinte a partidului. Votul este secret şi se va desfăşura la finalul congresului. Tot în a doua parte a congresului va fi votată şi candidatura lui Marcel Ciolacu pentru preşedinţia României.

Sorin Grindeanu a avut cuvinte dure la adresa liberalilor în discursul său de la Congresul PSD.

„Trebuie să ieşim din haosul prin care prin interese meschine unii încearcă să prăbuşească România. Trebuie să aduce cu picioarele pe pământ armatele de ostaşi galbeni care se visează a fi brokeri de putere în România. Se pretind un fel de albine care dau miere, dar de fapt nu fac decât să stea cu mâinie în buzunarele altora. Cel mai bine se precip să fure munca altora. Sunt nu nişte albine, sunt defpat nişte viespi care ăşi fac cuibul în casele altora şi încearcă săi alunge pe locuitorii de drept", a declarat Grindeanu.

Lia Olguţa Vasilescu: Oltenia va vota Marcel Ciolacu preşedinte!

"Marcel Ciolacu este singurul politician care nu se teme sa iasa printre oameni Singurul premier care ne suna sa ne intrebe daca avem nevoie de ceva. Nu ne trebuie un presedinte care sa-si doreasca sa ne scoata din Europa. Ne trebuie un preşedinte onest, demn, respectat, precum Marcel Ciolacu. Oltenia va vota Marcel Ciolacu preşedinte!, a declarat Lia Olguţa Vasilescu.

 

(Elena Andrei)

Afla mai multe desprepsdprezidenţiale
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt