VIDEO. Grupul Clever lansează un nou post de televiziune: Prima World

VIDEO. Grupul Clever lansează un nou post de televiziune: Prima World

Porneste într-o călătorie fascinantă în locuri pe care nu le poţi uita!

Grupul Clever anunţă lansarea unui nou canal de televiziune,  un post TV care îi  invită pe telespectatorii să  facă ocolul Pământului în fiecare zi. Pentru cei din faţa micului ecran, oferta noii televiziuni este aceea de a descoperi tot ceea ce are mapamondul de oferit mai frumos şi mai interesant.

Din grila de programe Prima World nu vor lipsi reportaje şi emisiuni care vor prezenta destinaţii turistice cunoscute şi explorate de turişti, dar şi locuri ce pot fi considerate comori ascunse. Povestea fiecărei producţii TV este spusă de locanici - oameni care aduc în faţa camerei istorii fascinante, neştiute până acum.   

Pentru pasionaţii de călătorii şi nu numai, pentru toţi cei care vor să fie inspiraţi în viaţă, pentru telespectatorii care caută idei pentru viitoarele aventuri de vacanţă, acum exista Prima World. “Suntem gata să le oferim telespectatorilor o experienţă unică, bazată pe calitate, diversitate şi profesionalism. Prima World va fi locul în care informaţia întâlneşte divertismentul, unde tradiţia se îmbină cu inovaţia şi unde fiecare membru al familiei găseşte ceva pe placul său,” a declarant Adrian Bucă, manager Prima World.

Prima World aduce nou în peisajul media o ofertă diversificată de conţinut, care include documentare captivante ce explorează teme variate, de la istorie şi cultură până la ştiinţă şi tehnologie. Prima World îşi propune să fie o sursă de informare şi divertisment pentru întreaga familie. 

Postul de televiziune din portofoliul Grupului Clever va difuza,  24 de ore din 24, programe atractive precum seria 7 zile, un serial care îmbie la descoperirea frumuseţilor lumii antice şi contemporane.

Telespectatorii vor străbate trasee turistice mai puţin umblate şi vor poposi,  timp de 7 zile, în diverse ţări şi regiuni, în sate, oraşe sau metropole. Seria Planet Terra, difuzată pe Prima World, este un răsfăţ al simţurilor,  un documentar alcătuit exclusiv din imagine şi muzică şi conceput cu intenţia de a capta imaginaţia şi dorinţa telespectatorilor de a călători pe meleaguri noi.

Seria „On Tour” îi va purta pe cei aflaţi în faţa micului ecran  în locuri îndepărtate şi exotice de pe mapamond cu un singur scop final: cel de a explora extraordinarul. De la vechile rute ale strămoşilor noştri şi până la cele create în epoca modernă, acest serial surprinde o parte dintre cele mai interesante atracţii, care devin astfel un magnet pentru cei mai cutezători turişti. Nu vor lipsi nici Tururile de oraşe situate în toate colţurile lumii, totul pentru a descoperi comori ascunse şi locuri surprinzătoare.

La Prima World, zi de zi, trăieşti, simţi, te distrezi, înveţi, priveşti şi călătoreşti! Pentru că numai la Prima Word toată lumea este a ta !

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi site-ul nostru oficial www.primaworld.ro

Grupul Clever este unul dintre cei mai importanţi jucători din piaţa media românească, care a reuşit să se impună pe piaţa media din România, dezvoltând o serie de proiecte curajoase în piaţa locală de televiziune, dar şi în mediul online.

Grupul Clever ţinteşte să ocupe o poziţie unică într-un climat extrem de competitiv, iar strategiile de dezvoltare ale produselor media pe care le deţine urmăresc o procedură integrată şi simplificată cu scopul asumat de a livra o soluţie ”state of the art” în ceea ce priveşte conţinutul video oferit, calitatea programelor şi diversitatea acestora.

Portofoliul complet al grupului Clever conţine 16 canale TV: PRIMA TV, PRIMA NEWS, PRIMA SPORT 1, PRIMA SPORT 2, PRIMA SPORT 3, PRIMA SPORT 4, PRIMA SPORT 5, PRIMA 4 K, PROFIT NEWS, AGRO TV, MEDIKA TV, CINEMARATON, PRIMA HISTORY, PRIMA COMEDY, PRIMA WORLD, NOSTALGIA TV si 9 website-uri (primanews.roprimasport.romedikatv.roagro-tv.roprofit.rocinemaraton.roprimatv.roservuscluj.roprimaplay.ro), împreună cu un complex de platforme social media interconectate, având comunităţi puternice, diverse şi cu afinitate atât pentru conţinutul online, cât şi faţă de brandurile care le-au generat.

Afla mai multe despreprima worldgrupul clever
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt