VIDEO. George Simion (AUR) şi-a anunţat oficial candidatura la alegerile prezidenţiale

VIDEO. George Simion (AUR) şi-a anunţat oficial candidatura la alegerile prezidenţiale

Preşedintele AUR, George Simion, şi-a anunţat candidatura la preşedinţia României la alegerile din acest an. Anunţul a fost oficializat, după de în aceeaşi zi Consiliul Naţional de Conducere (CNC) al AUR, printr-un vot unanim l-a  desemnat prin vot unanim.

”Am onoarea să fiu cel pe care l-aţi ales să vă reprezinte în această bătălie. Mă înclin în faţa voastră, mă înclin în faţa viitorilor primari şi consilieri locali care au dus o luptă absolut nedreaptă. Tot ce vă promit vouă este că, atunci când ajung preşedinte, mă voi asigura că alegerea primarilor se face în două tururi de scrutin, aşa cum este drept.

Mandatul meu pentru voi, aleşii locali AUR, este imperativ: nu facem alianţă cu PSD şi cu PNL. AUR face alianţe doar cu românii. Vă mandatez să votaţi doar ce este în interesul românilor. În rest, vă cer să obţineţi cât mai multe funcţii de putere, cum este funcţia de viceprimar, pentru a putea face bine. Este timpul să lăsăm ura de-o parte şi să începem construcţia.

 În fiecare săptămână, fiecare ales local AUR va trebui să îşi facă raportul de activitate care constă într-un singur punct: câţi oameni am ajutat pe parcursul săptămânii”, a declarat, sâmbătă seară, George Simion, la Arenele Romane, acolo unde AUR a organizat un eveniment în care liderul partidului îşi anunţa oficial candidatura la preşedinţia României.

Prima misiune a europarlamentarilor săi: „Nici un vot pentru Ursula von der Leyen”

”George Simion vrea să fie preşedintele românilor. Şi atât. Dacă vor ambasadorii să vorbim, sunt bineveniţi, dar nu la ambasadele lor, ci în birourile noastre. Sunt toţi bineveniţi, cu o singură excepţie, ambasadorul Austriei.

Atunci când George Simion va fi preşedinte, toate companiile austriece care activează în România vor fi controlate corespunzător, până în momentul intrării noastre în Schengen. Şi vor fi tratate exact cum sunt tratate acum firmele româneşti. Este timpul ca preşedintele României să fie ales aici, la Bucureşti, este timpul să nu mai fim trataţi ca o colonie de mâna a doua (...)”, a precizat Simion.

(Elena Andrei)

Afla mai multe despregeorge simionprezidentiale
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt