VIDEO. Furtuna a făcut prăpăd în Bucureşti şi Ilfov. Zeci de maşini avariate

VIDEO. Furtuna a făcut prăpăd în Bucureşti şi Ilfov. Zeci de maşini avariate

O furtună puternică a făcut prăpăd în Capitală azi-noapte. Peste o sută de copaci au căzut şi 97 de autoturisme au fost afectate, în noaptea de joi spre vineri, în Capitală, din cauza fenomenelor meteo, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti - Ilfov.

Începând de joi seara, de la ora 22,00, şi până vineri, la ora 10,30, pompierii ISU BIF au gestionat 504 intervenţii (427 în Bucureşti şi 77 în judeţul Ilfov).

”Ca urmare a fenomenelor meteo, pe durata codurilor portocaliu şi roşu, începând cu ora 22:00 până în această dimineaţă, ora 05:00, pompierii ISU B-IF au gestionat 397 de intervenţii  - 331 în Bucureşti şi 66 în judeţul Ilfov”, anunţă ISU Bucureşti - Ilfov.

Pompierii au intervenit în cazul a 327 de inundaţii, pentru îndepărtarea a 60 de copaci şi a 7 stâlpi de electricitate căzuţi. Au fost afectate în total: 107 străzi, 208 locuinţe, gospodării şi subsoluri  şi 71 de autoturisme.

”Se acţionează în continuare pentru rezolvarea situaţiilor semnalate”, precizează ISU Bucureşti Ilfov.

Capitala şi judeţul Ilfov s-au aflat joi seară sub avertizare cod roşu de furtună. Locuitorii au primit câte două mesaje Ro-alert.

 

Afla mai multe desprefurtunaprapad
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt