VIDEO. Fostul James Bond atrage toate privirile pe covorul roşu de la Veneţia. Ce dezvăluiri a făcut despre noul său film "Queer"

VIDEO. Fostul James Bond atrage toate privirile pe covorul roşu de la Veneţia. Ce dezvăluiri a făcut despre noul său film "Queer"

Fostul James Bond a făcut senzaţie pe covorul roşu de la Veneţia, dar nu singur, ci alături de soţia sa. ​Mai mult, prima proiecţie a filmului în care joacă actorul a primit 11 minute de aplauze. Astăzi, însă, vedetele festivalului vor fi Lady Gaga şi Joaquin Phoenix, când are loc la premiera filmului „Joker: Delir în doi”

 

@gala.fr #danielcraig #rachelweisz #mostra #venezia81 #venicefilmfestival #filmtok ♬ I Feel It Coming - The Weeknd

​Daniel Craig a fost aproape de nerecunoscut cu pletele lui blonde, la festivalul de film de la Veneţia. Fostul James Bond, în vârstă de 56 de ani, a păşit pe covorul roşu alături de soţia sa Rachel. Actorul a îmbrăcat un costum alb, pe care l-a asortat cu o pereche de pantofi maro, în timp ce Rachel a optat pentru o rochie albastră strălucitoare, fără bretele. Starul britanica şi-a făcut apariţia în Veneţia pentru promovarea noului său film Queer. Premiera mondială a peliculei a primit din partea publicului 11 minute de aplauze.

La conferinţa de presă, Craig a vorbit despre provocările rolului său. În noul film actorul este un infractor care fuge din New Orleans spre Ciudad de Mexico în anii 1940. Iar aici, el se îndrăgosteşte de un ofiţer de marină care este dependent de droguri.

DANIEL CRAIG, actor: „Să dansezi cu cineva este perfect pentru a sparge gheaţa. Aşa că noi am abordat nişte scene...ştiţi şi voi, cum ştiu şi eu. Nu este nimic intim în a filma o scenă de sex pe un platou de film. Există o cameră plină cu oameni care se uită la tine în acel moment şi am vrut să facem totul atât de emoţionant şi de real pe cât este. Cât de natural am putut."

Mult-aşteptatul film de astăzi este Joker: Delir în Doi. Lady Gaga care joacă rolul principal a ajuns din timp în oraşul lagună. Vedeta şi-a sărutat partenerul şi şi-a etalat inelul de logodnă.

În 2019, prima parte a filmului regizat de Todd Phillips a primit Leul de Aur.

 

Afla mai multe despredaniel craigveneţialady gaga
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt