VIDEO. Filmul în care joacă Sebastian Stan a avut premiera la New York. Ce a fost nevoit să facă actorul român pentru a intra pielea personajului

VIDEO. Filmul în care joacă Sebastian Stan a avut premiera la New York. Ce a fost nevoit să facă actorul român pentru a intra pielea personajului

Filmul în care joacă Sebastian Stan şi îl interpretează pe Donald Trump a avut premiera la New York. Actorul român a atras toate privirile de pe covorul roşu. Alături de el s-a aflat şi actriţa Maria Bakalova, cea care a interpretat-o pe Ivanka Trump. Filmul apare acum la New York, cu doar 28 de zile înaintea alegerilor prezidenţiale din SUA. Donald Trump este nemulţumit de film şi a ameninţat producătorii că îi dă în judecată.

Sute de oameni au venit să vadă filmul cu Sebastian Stan despre Donald Trump. Actorul român, în vârstă de 42 de ani, a dezvăluit că s-a uitat la peste 600 de filmări cu fostul preşedinte şi s-a îngrăşat şapte kilograme, ca să intre în pielea personajului.

SEBASTIAN STAN, actor: Cred că pentru mine, ca actor, interesul a fost să încerc să ajung să înţeleg cine este cu adevărat această persoană. Am încercat să şterg toate proiecţiile, impresiile, concepţiile greşite, dezinformările, orice vinde toată lumea în ceea ce priveşte (n.r. Donald Trump)

În atenţia paparazzilor a fost şi actriţa Maria Bakalova din Bulgaria, care a interpretat-o pe Ivanka Trump.

MARIA BAKALOVA, actriţă: Am avut un coordonator uimitor, am avut un coordonator de intimitate. A fost un set apropiat, aşa că am avut încredere unul în celălalt şi a existat multă comunicare între noi toţi înainte de a începe să o facem.

„The Apprentice” s-a lansat cu doar 28 de zile înaintea alegerilor prezidenţiale din SUA. Donald Trump şi echipa sa, a ameninţat că îi dă în judecată pe producătorii şi au numit filmul drept un gunoi. Filmul cu un buget de 16 milioane de dolari va ajunge în cinematografele de la noi vinerea viitoare.

 

 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt