VIDEO. Familiile a şapte femei soldat israeliene, capturate de Hamas, au publicat imagini explicite ale răpirii lor

VIDEO. Familiile a şapte femei soldat israeliene, capturate de Hamas, au publicat imagini explicite ale răpirii lor

Familiile ostaticilor din Israel au publicat pe reţelele sociale un videoclip şocant. În imagini apar şapte femei israeliene, care au fost răpite pe data de 7 octombrie, atunci când Hamas a lansat atacul mortal. Forumul Familiilor Ostaticilor a obţinut imaginile de la armata israeliană, care a editat înregistrarea, eliminând scenele cele mai dure. Vă avertizăm că urmează imagini şi informaţii care vă pot afecta emoţional!

 

 

În videoclipul de trei minute se vede cum tinerele au mâinile legate. Iar unele sunt cu faţa plină de sânge şi sunt puse să stea lângă un perete. Ulterior, în alte secvenţe, unele fete, de asemenea legate la mâini şi cu urme de sânge, sunt urcate într-o maşină. În acelaşi timp, pe fundal se aud focuri de armă.

Tinerele din imagini lucrau ca observatori ai IDF, adică monitorizau securitatea frontierelor Israelului. Acestea au fost răpite în timpul atacului Hamas din 7 octombrie. Familiile ostacilor au publicat acum imaginile pentru a forţa guvernul condus de Netanyahu să facă demersuri pentru eliberarea acestora. Forumul Familiilor Ostaticilor a obţinut imaginile de la armata israeliană, care a editat înregistrarea şi a scos scenele cele mai dure.

În acelaşi timp, ieri, trei ţări au anunţat că vor recunoaşte statul palestinian. Este vorba despre Irlanda, Norvegia şi Spania. Măsura va intra în vigoare în toate cele trei ţări pe 28 mai. Franţa, în schimb, a anunţat că îşi menţine decizia de a nu recunoaşte statul Palestina. La scurt timp a reacţionat şi Netanyahu: Acest demers e o recompesă pentru terorism, a spus premierul israelian.

 

 

Afla mai multe desprehamasostaticiisrael
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt