VIDEO. E sărbătoare! Calificarea istorică a echipei naţionale în optimile Euro-2024 a scos România în stradă

VIDEO. E sărbătoare! Calificarea istorică a echipei naţionale în optimile Euro-2024 a scos România în stradă

Pieţele centrale din marile oraşe sunt pline de oameni care scandează "România!", miercuri seara, după egalul naţionalei de fotbal cu Slovacia, 1-1, în ultimul meci din grupa E de la EURO 2024. În Bucureşti, dar şi în marile oraşe din ţară, suporterii sunt in extaz. 

Suporterii echipei naţionale de fotbal s-au strâns, în zona Pieţei Universităţii, pentru a sărbători calificarea României la EURO 2024 după egalul cu Slovacia. Fanii au ocupat carosabilul, traficul fiind blocat în zonă.

Şi Clujul a fost cuprins de un val de entuziasm şi bucurie după ce echipa naţională de fotbal a României a obţinut o calificare istorică în optimile de finală ale Campionatului European de Fotbal 2024. Mii de suporteri au fost la terase pentru a urmări meciul echipei naţionale, potrivit StiriCluj. După meci, suporterii s-au îndreaptat spre Piaţa Avram Iancu, loc tradiţional de adunare pentru momentele importante. 

Îmbrăcaţi în culorile Naţionalei, suporterii din Timişoara strânşi în centrul oraşului au cântat împreună şi s-au bucurat pentru calificarea în optimi a echipei României, după aproape 25 de ani.

(Elena Andrei)

Afla mai multe despreeuro 2024calificare
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt