VIDEO. Ciolos, la Prima News, despre o eventuală alianţă cu PNL: Câtă vreme e într-o coaliţie cu PSD nu are ce să negocieze cu noi

VIDEO. Ciolos, la Prima News, despre o eventuală alianţă cu PNL: Câtă vreme e într-o coaliţie cu PSD nu are ce să negocieze cu noi

Întrebat în cadrul emisiunii La final de la Prima News de ce a lăsat mereu senzaţia unui politician care ezită să-şi asume anumite responsabilităţi, Dacian Cioloş a declarat că au fost numeroase situaţii în care nu a stat pe gânduri pentru binele României.  
”N-am ezitat nicio clipă să-mi asum responsabilităţi în statul român sau la nivel european. Şi responsabilităţi importante. N-am ezitat când mi s-a propus funcţia de prim-ministru al României într-un moment când oamenii erau în stradă după accidentul te la Colectiv. N-am ezitat când mi s-a propus funcţia de preşedinte în cadrul unui grup parlamentar nou creat în parlamentul european. Pentru mine intrarea într-un partid nu a fost un scop în sine, să am funcţii în partid, ci să folosesc politica de partid ca pârghii ca să fac lucruri bune pentru România. Eu n-am făcut fuziunea cu USR ca să mă lupt cu proprii colegi pentru funcţii în partid. Eu mi-am asumat o candidatură de preşedinte al partidului, am fost votat de colegii din partid iar în momentul în care Biroul Naţional mi-a respins după luni de zile programul cu care am câştigat, eu nu mai aveam căderea să rămân şi să mint membrii că eu pot duce la îndeplinire acel program cât timp nu mai aveam pârghii.
De asemenea, Cioloş a declarat că nu a negociat niciodată o alianţă cu PNL, atât timp cât acest partid se află într-o coaliţie cu PSD.
”Câtă vreme PNL-ul e într-o alianţă cu PSD nu avea ce să negocieze cu noi. Dacă PNL s-ar fi aliat cu USR, Forţa dreptei şi PMP atunci da, evident. Şi aş avea şi o recomandare. Să nu-L mai amestece domnul Ciucă şi domnul Ciolacu pe Dumnezeu în mocirla asta politica în care au adus România”, a mai declarat Cioloş, la Prima News.

Afla mai multe despreciolosaliantapnl
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt