VIDEO. Caz şocant în Republica Moldova. Momentul în care poliţiştii sapă după un bărbat îngropat de viu

VIDEO. Caz şocant în Republica Moldova. Momentul în care poliţiştii sapă după un bărbat îngropat de viu

Caz şocant în Republica Moldova. Un bărbat din Glodeni a fost înjunghiat şi îngropat de viu. A fost scos de sub pământ după 4 zile si era in viaţă. Suspectul, un tânăr de 18 ani, este acuzat că ar mai fi omorât şi o femeie de 74 de ani. Operaţiunea de salvare a bărbatului a fost filmată de poliţişti. Atenţie! Urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional. 

Totul s-a întâmplat pe data de 13 mai, în satul Ustia, raionul Glodeni din Republica Moldova. Poliţiştii au săpat după un bărbat care striga după ajutor din pământ. Aceştia au ajuns acolo după ce au interogat suspectul, care ar fi omorât şi o femeie în vârstă. 
 
MARIANA BEŢIVU, purtător de cuvânt IGP R. Moldova: ”În timpul cercetării locuinţei acestuia şi a acumulării probelor, în apropierea domiciliului oamenii  legii au auzit de sub pământ, un strigăt de ajutor. În urma săpăturilor,  poliţiştii au depistat un beci improvizat, iar în interior a fost găsit un bărbat în stare conştientă, cu o plagă în regiunea gâtului.” 
 
Inspectoratul General de Poliţie a declarat pentru Prima TV că ancheta a pornit după ce ruda femeii omorâte a alertat autorităţile. 
 
Bărbatul îngropat de viu, în vârstă de 62 de ani, a fost salvat şi dus la spital pentru îngrijiri medicale. Iar suspectul a fost reţinut pentru 72 de ore. Încă nu se ştie ce anume l-a determinat să recurgă la acest gest. 
 
 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt