VIDEO. Cât costă să te cazezi într-un buncăr din timpul celui De-al Doilea Război Mondial?

VIDEO. Cât costă să te cazezi într-un buncăr din timpul celui De-al Doilea Război Mondial?

Germanii transformă un buncăr nazist, folosit în ce de-al Doilea Război Mondial, într-un hotel de lux. Acesta are o înălţime de aproape 60 de metri şi domină orizontul oraşului Hamburg. Preţul pentru o noapte în acest hotel începe de la 180 de euro.

Acest buncăr, St. Pauli, este unul dintre cele mai mari atracţii ale oraşului Hamburg, iar recent a fost transformat într-un hotel de lux de patru stele, cu cinci etaje. Acolo găseşti două restaurante, un bar pe acoperiş şi o grădină imensă.

Pentru o noapte în acest hotel, trebuie să scoţi din buzunar cel puţin 180 de euro. Dar dacă vrei un apartament cu vedere panoramică preţul creşte până la 270 de euro. Totuşi, nu trebuie să fiţi oaspeţi ai hotelului pentru a vă bucura de facilităţile buncărului.

TILL WESTHEUSER, managerul hotelului: Organizăm o nouă formă de turism, să poţi rezerva diferite tururi aici, unde să te poţi cufunda cu adevărat în istorie.

Buncărul hotel are o înălţime de aproape 60 de metri şi a fost construit în perioada Germaniei naziste. Mai mult, a fost unul dintre cele opt turnuri antirachetă.

În jurul clădirii veţi găsi o pasarelă care poate fi accesată gratuit

 

@jojosp89 The Green Bunker - Grand Opening. Finally, a new perspective from above. The irrigation and greenery system is very impressive. Entrance is free ans its definitely worth to climb up the stairs. #grünerbunker #bunker #sightseeing #hamburg #sanktpauli #stpauli ♬ Good Life (feat. Elderbrook) - goodlife

Afla mai multe desprebuncarhotelhamburggermania
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt