VIDEO. Burduja, la Prima News, prima declaraţie din poziţia de candidat PNL la PMB: Trebuie să venim cu o alternativă şi cu un model liberal de administraţie

VIDEO. Burduja, la Prima News, prima declaraţie din poziţia de candidat PNL la PMB: Trebuie să venim cu o alternativă şi cu un model liberal de administraţie

Liderul PNL Bucureşti Sebastian Burduja a declarat, referitor la nominalizarea de către liberali pentru a candida la Primăria Capitalei, că bucureştenii merită un model liberal de administraţiei şi a adăugat că are un plan pentru „Bucureştiul Viitorului”. El a mai spus că va candida pentru şefia PMB pentru ca bucureştenii să nu fie forţaţi să aleagă răul cel mai mic.

„Partidul Naţional Liberal a decis să desemneze un candidat propriu pentru Primăria Municipiului Bucureşti. Primul după opt ani, iar acesta este un lucru bun, pentru că bucureştenii merită un model liberal de administraţie. Mereu am spus lucrurilor pe nume. Decizia de astăzi a fost asumată după prea multe ezitări. În loc să arătăm bilanţul dezastrului pentru bucureşteni, au fost generate nesfârşite scenarii, ipoteze şi dezamăgiri. Am pierdut timp preţios.

Dar politica trebuie să fie despre cetăţeni şi viaţa lor, nu despre politicieni şi cariera lor. Candidez pentru Primăria Capitalei pentru că vreau ca bucureştenii, pentru prima dată după mulţi ani, să nu mai fie forţaţi să aleagă răul cel mai mic. Am un Plan pentru Bucureştiul Viitorului. Şi ştiu că nu sunt singurul care vrea schimbare. Vă aştept alături. Înainte, împreună”, a scris Sebastian Burduja, marţi pe Facebook.

Afla mai multe despreburdujaalegeripnl
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt