VIDEO. Andreea Berecleanu şi-a dezvăluit secretele frumuseţii, în direct, la „Doza de prevenţie”

VIDEO. Andreea Berecleanu şi-a dezvăluit secretele frumuseţii, în direct, la „Doza de prevenţie”

Prima ediţie a emisiunii „Doza de prevenţie”, difuzată la Medika TV a avut-o ca invitată specială pe a Andreea Berecleanu, prezentatoarea Focus 18, principalul jurnal de ştiri al postului Prima TV. Îndrăgita prezentatoare de ştiri a mărturisit, în direct, care sunt secretele frumuseţii sale şi cum îşi menţine pielea sănătoasă în fiecare zi.

„Doza de prevenţie” este cea mai nouă emisiune intrată în grila Medika TV şi este moderată de Dorina Pîslaru, fost redactor-şef al revistelorr Les Nouvelles Esthétiques România & Republica Moldova şi Prevention, o publicaţie foarte importantă dedicată sănăţii şi stilului de viaţă sănătos.

Invitata specială a primei ediţii a fost vedeta de televiziune şi prezentatoare a celui mai important jurnal de ştiri al postului Prima TV, Focus 18, Andreea Berecleanu. Într-o industrie în care imaginea contează, Andreea Berecleanu atrage atenţia datorită frumuseţii naturale pe care o expune pe micul ecran. În cadrul emisiunii „Doza de prevenţie”, vedeta ştirilor postului Prima TV a mărturist cum reuşeşte să-şi menţină tenul frumos în fiecare zi.

„ Avantajul pe care îl am este al unei feţe mici şi care dă aerul ştrengăresc şi copilăresc. Nu am fumat, am băut alcool ocazional şi am dormit cam toate nopţile. Dar cel mai important lucru este faptul că, nici măcar iarna, nu ies din casă fără să-mi aplic pe faţă o cremă cu factor de protecţie solară. Soarele în exces este dăunător pielii, de aceea trebuie să o protejăm. Dacă în trecut foloseam doar creme hidratante, astăzi, când exploziile solare sunt foarte puternice folosesc aceste creme cu factor de protecţie solară” a spus Andreea Berecleanu, în emisiunea Dorinei Pîslaru.

Procedurile estetice preferate de Andreea Berecleanu

Pe parcursul discuţiei pe care a purtat-o, în direct, cu Dorina Pîslaru, Andreea Berecleanu nu s-a ferit să recunoască faptul că apelează la proceduri estetice pentru a-şi menţine pielea frumoasă şi sănătoasă. Prezentatoarea jurnalului Focus 18 de la Prima TV, a precizat că preferă acele proceduri minim şi non invazive.

„Eu mă simt bine cu tratamentele minim şi non invazive. Peste câteva luni voi împlini 50 de ani şi sunt interesată se menţin calitatea pielii. Mă refer la tot ce înseamnă proceduri trans-dermice cu micro-ace sau radiofrecvenţă. În ceea ce priveşte procedurile corporale, apelez la drenajul limfatic” a recunoscut Andreea Berecleanu.

Totodată, Andreea Berecleanu le-a recomandat doamnelor şi domnişoarelor să apeleze la proceduri de înfrumuseţare personalizate.

Afla mai multe despreberecleanudoza de preventie
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt