VIDEO. Alin Nica, demis de la şefia PNL Timiş, va intra în partidul Forţa Dreptei fondat de Ludovic Orban. Discuţii pentru un nou mandat de preşedinte al CJ Timiş

VIDEO. Alin Nica, demis de la şefia PNL Timiş, va intra în partidul Forţa Dreptei fondat de Ludovic Orban. Discuţii pentru un nou mandat de preşedinte al CJ Timiş

Demis săptămâna trecută de PNL de la şefia organizaţiei Timiş, Alin Nica va intra în partidul lui Ludovic Orban, Forţa Dreptei, anunţă G4Media. Vor fi discuţii şi pentru o posibilă candidatură la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean din partea Alianţei Dreapta Unită, formată din USR, PMP şi Forţa Dreptei.

Alin Nica a fost demis săptămâna trecută de PNL din funcţia de şef al organizaţiei liberale din Timiş. Acesta nu a fost de acord cu decizia alianţei PSD-PNL de a renunţa la preşedinţia Consiliului Judeţean în favoarea lui Alfred Simonis, candidat PSD. Chiar în ziua demiterii, Alin Nica a spus că ia în considerare înscrierea în partidul FD.

”Da, m-am întâlnit cu domnul Ludovic Orban, discutăm cu toţi care pot fi interesaţi de un  astfel de proiect în Timiş şi să ofer o şansă dreptei aici în Timiş, dreptei reale de a se exprima în planul politicii locale. Voi discuta şi cu Dominic Fritz, sunt deschis şi la această discuţie pentru că e nevoie de o coagulare a tuturor celor care se opun acestor dictatede la Bucureşti. În momentul de faţă singurul exponent al dreptei în Timiş şi Timişoara o reprezintă această alianţă pe care o putem pregăticu toţi cei care gândesc liberal şi gândesc de dreapta şi vor să aibă un reprezentant în aceste alegeri locale din 9 iunie. Alianţa pentru Timiş e o denumire simpatică şi are toate şansele să se concretizeze”, a spus atunci Nica.

USR l-a desemnat deja pe Nicu Fălcoi drept candidat la CJ Timiş, dar candidatura acestuia nu a fost validată încă de conducerea Alianţei Dreapta Unită. Va fi înlocuit de Alin Nica. Odată cu intrarea în partidul lui Orban, Nica va urma discuţii despre o posibilă candidatură la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean din partea Alianţei Dreapta Unită, formată din USR, PMP şi Forţa Dreptei. El a mai fost preşedinte al CJ Timiş în 2020. Atunci, Nica a avut conflicte cu actualul primar USR-ist al Timişoarei, Dominic Fritz.

(Elena Andrei)

Afla mai multe desprepnltimisfd
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt