VIDEO. Adrian Năstase, la România reală: Dezordinea din ordinea mondială nu ne ajută foarte mult

VIDEO. Adrian Năstase, la România reală: Dezordinea din ordinea mondială nu ne ajută foarte mult

Fostul premier al României, Adrian Năstase, a declarat în cadrul emisiunii România reală, moderată de Dan Bucura, că anul acesta nu a debutat sub auspicii foarte bune.

”Cum arată România astăzi nu mi se pare benefic pentru cetăţenii săi. Dezordinea din ordinea mondială nu ne ajută foarte mult. Aşa cum a debutat anul asta, nu aduce perspective foarte bune”, a declarat Adrian Năstase.

Întrebat dacă îi place România de astăzi, fostul premier a declarat că, deşi PIB-ul a crescut foarte mult, ştirile negative umbresc realizările importante şi crează tensiuni în societate ce duc la apariţia unor reacţii anti-sistem.

”PIB-ul României a crescut foarte mult. Faptul că dai o ştire pozitivă nu aduce rating. Dimineaţa când îmi beau cafeaua aflu despre accidente de maşini, trafic, probleme din spitale. Nu înţelegem suficient de bine ce întâmplă cu noi în această lume care a luat-o razna. Uitaţi-vă cum se aruncă ştirile la noi: X aruncă bomba, y aruncă nucleara. Toate aceastea vin dintr-o zonă a conflictelor care ajung amplificate la omul de pe stradă, iar asta cauzează furie şi frustrare, dar şi reacţie anti-sistem”, a mai spus Năstase.

Afla mai multe despreadrian nastaseromania reala
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt