VIDEO. A doua seară a concertului Coldplay pe scena de la Bucureşti. Chris Martin, solistul trupei, lecţie de iubire pentru spectatori

VIDEO. A doua seară a concertului Coldplay pe scena de la Bucureşti. Chris Martin, solistul trupei, lecţie de iubire pentru spectatori

Trupa Coldplay a susţinut joi seară al doilea concert pe Arena Naţională din Bucureşti, unde peste 50.000 de spectatori au participat la show-ul care miercuri a creat mari controverse după invitarea pe scenă a unui tânăr cântăreţ de manele.

Dacă în prima seară a concertului Coldplay, magia spectacolului a fost spulberată de momentul unui tânăr manelist invitat de Coldplay pe scenă, care a fost huiduit de public, în cea de-a doua seară, Chris Martin, solistul trupei, a oferit o lecţie de iubire publicului pe care l-a descris ca find: "Cel mai grozav pe care l-am avut".

În a doua seară a concertului de pe Arena Naţională, Chris Martin a invitat trei tineri să cânte alături de el. Între cei trei tineri s-a aflat şi un supravieţuitor al tragediei de la Colectiv, din 2016. Înaintea acestui moment, Chris Martin a cerut publicului să repete huiduielile de miercuri seară, dar mai tare, afirmând că iubeşte fanii, chiar dacă huiduie.

”Aseară am avut primul nostru concert în România. M-am simţit şocat, trist, cumva vinovat că poate am făcut eu ceva rău. Apoi m-am dus în pat şi am încercat să dorm şi mi-am dat seama că voi sunteţi publicul nostru, că vă iubim necondiţionat şi nu puteţi schimba asta.

Călătorim în toată lumea, poate nu înţelegem prin ce treceţi voi, cultura voastră, dar ştiu că iubim lumea la fel, adică şi pe români. Pentru noi ieri a fost foarte frumos, noi vă iubim oricum. Aş dori să schimbăm ceva, ieri huiduielile nu au fost cine ştie ce, iar azi aş dori pentru 5 secunde să huiduiţi mai tare ca ieri. Pentru că sunteţi cel mai tare public din lume”, a spus Martin.

Afla mai multe desprecoldplayconcertarena nationala
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt