Veste uriaşă pentru fanii Şepcilor-roşii. Unul dintre fotbaliştii care au impresionat în Superligă a semnat cu ”U” Cluj

Veste uriaşă pentru fanii Şepcilor-roşii. Unul dintre fotbaliştii care au impresionat în Superligă a semnat cu ”U” Cluj
foto: Universitatea Cluj Facebook

Mamadou Thiam a semnat cu ”U” şi revine pe Cluj Arena pentru a scrie al doilea capitol al poveştii sale în alb şi negru. Atacantul senegalez în vârstă de 29 de ani a marcat 11 goluri în tricoul Universităţii Cluj în sezonul 2022/2023, când a fost unul dintre cei mai buni jucători ofensivi din Superliga.

”Sunt foarte fericit să mă întorc acasă. Abia aştept să mă reîntâlnesc cu suporterii şi să port acel tricou din nou. Haide ”U”!”, a declarat fotbalistul pentru site-ul oficial.

Înainte de a juca pentru prima dată pentru „studenţi”, Thiam a evoluat de-a lungul carierei pentru Dijon, Clermont, Barnsley, Oostende şi Nancy.

Ajuns la ”U” în septembrie 2022, atacantul senegalez a marcat 11 goluri în toate competiţiile, fiind golgheterul echipei.

În prima parte a sezonului 2023/2024, Thiam a fost jucătorul celor de la SC Al-Arabi din Kuwait, după care a fost transferat de Al-Jabalain FC din liga a doua a Arabiei Saudite. Pentru ambele echipe, atacantul a marcat câte două goluri.


Atacantul a fost dorit vara trecută şi de Gigi Becali, însă clauza de 500.000 de euro i s-a părut prea mare latifundiarului din Pipera, iar transferul a picat. 

Totuşi, FCSB nu a ezitat să plătească în această vară 300.000 de euro pentru un alt atacant al clujenilor, Daniel Popa.

Afla mai multe desprethiamu clujliga 1
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt