Vasile Dîncu: Acum 3 ani a fost o discuţie între Mircea Geoană şi Marcel Ciolacu, dar nu a fost o propunere concretă pentru prezidenţiale

Vasile Dîncu: Acum 3 ani a fost o discuţie între Mircea Geoană şi Marcel Ciolacu, dar nu a fost o propunere concretă pentru prezidenţiale

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Vasile Dîncu, a declarat, marţi, că a fost martorul unei discuţii în urmă cu „vreo 3 ani” între Marcel Ciolacu şi Mircea Geoană, care a avut loc în biroul şefului PSD, însă nu cunoaşte vreo propunere concretă în ceea ce priveşte cooptarea secretarului adjunct al NATO pentru candidatura la alegerile prezidenţiale. 
„Am participat la discuţii. La un moment dat am văzut o discuţie acum vreo 3 ani în biroul lui Marcel Ciolacu între Mircea Geoană şi Marcel Ciolacu, dar nu am participat la vreo discuţie în care să se propună acest lucru. Eu nu am cunoştinţă de o propunere directă în acest sens, ceea ce aţi văzut că nu a confirmat nici Marcel Ciolacu. Probabil că aici există ceva dar în orice caz nu a existat o propunere a lui Marcel Ciolacu pentru Mircea Geoană. Este şi una din variantele care au apărut şi în presă. Probabil că au mai discutat oameni şi din partid în această chestiune, dar nu cred că a fost o propunere concretă aşa cum am fost informat”, declarat Vasile Dîncu, preşedintele Consiliului Naţional al PSD, la Digi24.
Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a dezvăluit luni seara, că Marcel Ciolacu şi liderii PSD s-au dus la el „în birou” să îi propună să candideze la Preşedinţia României susţinut de PSD. 
Marţi, premierul Ciolacu a declarat, ironic, că după ce i-a cerut lui Mircea Geoană să candideze independent din partea PSD la alegerile prezidenţiale din 2024, „am plecat şi am sunat-o pe doamna Şoşoacă şi i-am propus să fie premier”. El subliniază că nu i-a trecut prin cap să susţină un independent din partea PSD.
 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt