Variantă pentru naţională? Boloni, demis de Metz după ce a retrogradat în Ligue 2

Variantă pentru naţională? Boloni, demis de Metz după ce a retrogradat în Ligue 2

Ladislau Boloni nu mai este antrenorul celor de la Metz.

”Înainte de startul sezonului 2024-2025, Metz a decis să se despartă de Laszlo Boloni. După doi ani, antrenorul originar din Târgu Mureş părăseşte banca echipei noastre”, au anunţat francezii pe site-ul oficial.

Tehnicianul român a stat pe banca francezilor în 78 de partide, înregistrând 30 de victorii, 18 remize şi 30 de înfrângeri.

Metz a retrogradat dramatic la finalul sezonului trecut în Ligue 2, după ce a pierdut în prelungiri barajul cu St Etienne.

Plecarea de la Metz alimentează speculaţiile privind o revenire a lui Boloni pe banca naţionalei României datorită relaţiilor foarte bune care există între Răzvan Burleanu şi fostul câştigător al CCE din 1986.

Întrebat dacă i-ar putea lua locul lui Edward Iordănescu la cârma naţionalei României, Boloni a mărturisit că discută tot timpul cu oficialii Federaţiei Române de Fotbal (FRF).

”Este ceva ipotetic şi nu cred că este sănătos să vorbim despre asta acum. Eu tot timpul discut cu cei de la FRF şi ne transmitem mesaje, nu este război între noi. Suntem oameni cât se poate de civilizaţi”, a spus Boloni, conform sportpesurse.ro.

Actualul selecţioner, Edi Iordănescu, nu a oferit deocamdată niciun răspuns în privinţa prelungirii contractului scandent în această vară.

Afla mai multe desprebolonifrfdemitere
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt