Val de reacţii din partea liberalilor după scandalul Nordis: PSD ne spune tuturor că e OK să înşeli lumea, câtă vreme eşti bine conectat politic

Val de reacţii din partea liberalilor după scandalul Nordis: PSD ne spune tuturor că e OK să înşeli lumea, câtă vreme eşti bine conectat politic

Mai mulţi lideri ai PNL au lansat miercuri atacuri la PSD după dezvăluirile făcute de Recorder.

”Acelaşi şablon cameleonic este folosit şi în cazul scandalului Nordis. Liberalii au proiect gata de vot, care nu permite dezvoltatorului să încaseze avans mai mare de 10%! Ce face dl Ciolacu? Spune că vine el cu grup de lucru în Parlament şi cu proiect exact pe aceeaşi temă? Cum? De ce? Îl aveţi pe masă domnule Ciolacu, doar ca nu trebuie să găsiţi subterfugii doar pentru a trage de timp, pentru a o ajuta pe doamna Vicol (PSD) şi pe cei de la Nordis”, spune Virgil Guran, într-o postare pe Facebook.

”Domnule Ciolacu, cum se mai simte doamna deputat Laura Vicol? Tot cadru de nădejde în Parlament? Nu v-aţi obosit să-i retrageţi sprijinul politic şi să-i cereţi demisia după dezvăluirile despre ţeapa imobiliară NORDIS? PSD are nevoie de toate aripile ca să zboare, inclusiv cea imobiliară şi din acest motiv îi ţine spatele în continuare deputatei Laura Vicol. Domnii cu pantofi de o mie de euro şi talpă roşie nu se deranjează pentru românii pe care ţepuitorii imobiliari i-au lăsat fără economiile de-o viaţă”, spune şi Tănase Stamule pe contul său de social media.

Reacţie a venit şi din partea lui Robert Sighiartau, care scrie că ”subiectul NORDIS arată foarte clar mecanismele corupte prin care PSD controlează afacerile în imobiliare. Marcel Ciolacu e direct conectat, doamna Vicol fiind din cercul de apropiaţi. PSD ne spune tuturor că e OK să înşeli lumea, câtă vreme eşti bine conectat politic”.

Nici purtătorul de cuvânt al liberalilor, Ionuţ Stroe nu s-a lăsat mai prejos, acesta precizând că ”toate speculaţiile şi suspiciuni publice despre posibile implicaţii politice trebuie lămurite de PSD”.

”O simplă demisie de la preşedinţia Comisiei Juridice din Camera Deputaţilor a doamnei Laura Vicol, al cărei nume apare în aceste dezvăluiri, nu este suficientă. Pare doar o operaţiune de PR. Doar gândul că cineva cu o asemenea influenţă în Parlamentul României ar fi fost la aceeaşi masă cu cei care au dus la falimentul NORDIS este extrem de îngrijorător şi acest lucru trebuie clarificat. Cum a putut fi promovată o asemenea persoană, fără niciun filtru politic, într-o asemenea poziţie atât de importantă? Sper ca PSD să aducă clarificări cât mai curând”, a precizat Stroe.

Afla mai multe desprepnlnordispsd
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt