Un poliţist din Satu Mare a cerut pensionarea, la doar 25 de ani. Ar fi reclamat presiunea din sistem

Un poliţist din Satu Mare a cerut pensionarea, la doar 25 de ani. Ar fi reclamat presiunea din sistem

Un polişist în vârstă de 25 de ani din Satu Amre a cerut pensionare, la doar 25 de ani şi având doar o vechime de 5 ani. El ar fi reclamat presiunea din sistem, fiind declarat inapt de către comisia medială de expertiză. Poliţis Română precizează că dosarul lui de pensie este în evaluare.

Un poliţist de doar 25 de ani a cerut pensionarea, după doar cinci ani de vechime. Poliţistul ar fi reclamat presiunea din sistem şi a cerut pensionarea. În urmă cu un an, acesta ar fi fost prins la volan sub influenţa substanţelor interzise.

”Până la acest moment, pentru persoana în cauză nu s-a stabilit dreptul la pensie. De asemenea, aceasta şi-a încetat raporturile de serviciu cu unitatea, începând cu data de 21.02.2024. Astfel, în acest moment, dosarul de pensionare al celui în cauză se află în analiză, în vederea stabilirii dacă acesta va beneficia de pensie de invaliditate, ca urmare a clasării de către comisia medicală de expertiză «inapt pentru îndeplinirea serviciului în poliţie în timp de pace, apt limitat la război şi încadrare în gradul III (trei) de invaliditate»”, a transmis, vineri, Poliţia Română.

Sursa citată a precizat că eventuala pensie de invaliditate nu reprezintă pensie de serviciu.

 

Afla mai multe desprepensionarepolitistcomisie
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt