Un nou sezon al emisiunii „Connect” debutează sâmbătă, 21 septembrie, la Prima TV

Un nou sezon al emisiunii „Connect” debutează sâmbătă, 21 septembrie, la Prima TV

Emisiunea de tehnologie „Connect” revine pe micile ecrane în această toamnă cu sezonul 2, care va debuta sâmbătă, 21 septembrie, la ora 11:30, pe Prima TV. După succesul primului sezon, „Connect” promite să aducă şi mai multe informaţii relevante despre cele mai recente inovaţii tehnologice, gadgeturi de ultimă generaţie şi tendinţe din lumea digitală.

Fiecare episod va încerca să ofere o incursiune captivantă în universul tehnologiei, prezentând atât noile lansări de pe piaţa globală, cât şi soluţii practice pentru utilizatorii de zi cu zi. De la telefoane şi laptopuri, la case inteligente şi inteligenţă artificială, „Connect” va acoperi tot ceea ce defineşte viitorul tehnologic.

Prima ediţie debutează cu ceea ce pasionaţii din tech numesc “Crăciunul în septembrie”, adică se prezintă cele mai noi telefoane lansate de gigantul din Cupertino, ajungem la una dintre cele mai mari competiţii de eSports de pe planetă şi ne jucăm un nou titlu Star Wars.

Ne bucurăm nespus de mult că avem ocazia să continuăm această călătorie pe care am început-o anul trecut, alături de Prima TV, şi să le oferim telespectatorilor noştri acces la informaţii de actualitate din lumea tehnologiei. În sezonul 2, ne-am propus să explorăm mai multe subiecte care influenţează viaţa de zi cu zi şi să aducem în prim-plan cele mai interesante gadgeturi şi inovaţii,” a declarat Claudiu Râpan, prezentator Connect.

După o vară fierbinte în tehnologie, reluăm cu entuziasm emisiunea connect. În noul sezon vom continua să prezentăm cele mai noi inovaţii în materie de tehnologie, vom testa cele mai noi dispozitive, ne vom uita cu şi mai mult interes la inteligenţa artificială sau la roboţii autonomi, domenii care avansează extrem de rapid.

Alături de invitaţi de renume, vom descoperi cum tehnologia de vârf modelează viitorul, şi vom prezenta inclusiv cele mai inovatoare jocuri şi filme care transformă experienţele noastre digitale în materie de entertainment.

Ne dorim să încurajăm şi să ne insipirăm telespectatorii să folosească tehnologia inteligent, iar în acest sezon vom aborda inclusiv teme esenţiale de educaţie pentru copii şi părinţi, ajutându-i să navigheze în siguranţă prin lumea digitală. Vom oferi sfaturi practice despre cum să integreze tehnologia în mod responsabil în viaţa de zi cu zi.”, a declarat Iulian Machi, producător al emisiunii.

Telespectatorii sunt invitaţi să urmărească „Connect” în fiecare sâmbătă, de la ora 11:30, pentru o doză săptămânală de tehnologie şi inovaţie. Emisiunea va fi disponibilă şi online pe platformele Prima TV, pentru a fi urmărită oricând şi de oriunde.

Despre emisiunea „Connect”

„Connect” este o emisiune dedicată tehnologiei, care aduce în prim-plan cele mai recente inovaţii şi gadget-uri, explicând pe înţelesul tuturor modul în care tehnologia ne transformă viaţa. Difuzată pe Prima TV în fiecare sâmbătă, de la ora 11:30, emisiunea oferă o perspectivă completă asupra celor mai noi trenduri din lumea digitală.

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.connect.ro şi www.primatv.ro, iar episoadele integrale ale emisunii se găsesc pe platforma Prima Play.

Afla mai multe despreclaudiurapanconnectprima tv
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt