Un grup de români a pornit o bătaie în centrul oraşului Milano

Un grup de români a pornit o bătaie în centrul oraşului Milano

Scandal de proporţii cu români, la Milano! Şapte oameni au fost răniţi într-o încăierare în care au fost implicate 60 de persoane, în special de etnie romă. S-au scos cuţitele, s-au folosit pietre, bastoane şi sticle. Carabinierii au intervenit cu zeci de soldaţi, inclusiv membri ai unui batalion special de intervenţii.

O ceartă pornită de la o maşină cu numere romanesti parcată în faţa unei curţi, la Milano a dus la o încăierare în care au ajuns să fie implicaţi nu mai puţin de 60 de bărbaţi şi femei de etnie romă. Bate de baseball, bare de fier, sticle şi cuţite sunt doar cateva arme din arsenalul folosit de gruparea de romi. Scandalul a început din cauza unor vechi tensiuni între familii de romi care locuiesc în aceea zonă. Pînă la haos a fost doar un pas… Cei care locuiesc în cartiere au sunat imediat la poliţie, iar primii care au intervenit au fost carabinierii. Ei au găsit la faţa locului o bătălie în toată regula, în plină stradă, între 60 de oameni, bărbaţi şi femei deopotrivă. 

Potrivit unei prime reconstituiri, cele două tabere s-au confruntat mai întâi verbal, apoi cearta a degenerat într-o încăierare generala în timpul căreia s-au folosit bate, sticle, pietre, cuţite şi scânduri.  Bilanţul: şapte persoane rănite, dintre care una este in stare foarte gravă. Printre raniţi, e şi un băiat de 13 ani, care a fost lovit cu un cutit în zona gâtului. Medicii spun că starea lui este stabilă. Procuratura si politistii din Milano au deschis o anchetă. 

 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt