Turist găsit fără suflare în mare

Turist găsit fără suflare în mare

Turistul care a încercat acum două zile să salveze un copil şi pe tatăl lui de la înec în Eforie Nord a fost găsit, din păcate, fără suflare. Valurile i-au adus trupul aproape de ţărm. În ultimele şase zile, cinci oameni au murit înecaţi. Au intrat în apă deşi steagul roşu era arborat. Se anunţă amenzi usturătoare pentru cei care păşesc în mare când le este interzis. Urmează imagini şi  detalii cu un puternic impact  emoţional!

În urmă cu două zile, un copil şi tatăl lui au fost la un pas să fie înghiţiţi de valuri. Amândoi au fost luaţi de curenţii puternic. Un bărbat care era pe plajă i-a văzut şi a intrat în apă să îi slaveze. Nu a reuşit să mai iasă. Scafandrii l-au găsit astăzi fără suflare, aproape de ţărm. 

În ultimele zile, marea a fost foarte agitată şi steagul roşu a fost arborat. Turiştii nu au ţinut cont de pericol şi s-au aventurat în apă. Din păcate, marea şi-a luat tributul. 
Poliţiştii şi salvamarii au început împreună o campanie de informare pe litoral în aşa fel încât oameni să înţeleagă cât de periculos este să intre în marea agitată. 
Amenzile pentru turiştii care nu respectă indicaţiile salvamarilor pornesc de la 500 de lei şi pot ajunge chiar şi la 1000 de lei.
 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt