Tumoră uriaşă la doar 13 ani

Tumoră uriaşă la doar 13 ani

Un băiat de 13 ani din Galaţi a primit o nouă şansă la viaţă. Medicii din Iaşi l-au scăpat de o tumoră imensă, de 20 de centimetri, localizată pe coloana vertebrală şi extinsă pe şapte vertebre.

Viaţa copilului era pusă în pericol, dar din fericire operaţia, extrem de complicată, a fost un succes. Băiatul poate merge acum din nou şi se va putea bucura de copilărie.

Băiatul avea de mai mult timp dureri de spate insuportabile, iar din cauza lor nu mai putea merge. Părinţii l-au dus la Galaţi, însă medicii nu au avut cu ce să îl ajute. Chinul devenea insuportabil, aşa că părinţiui şi-au dus copilul direct la Iaşi.

Au ajuns pe mâna medicilor de la Neurochirurgie. Verdictul medicilor a fost unul grav: leziune tumorală care se extindea la a 11-a vertebră din spate, iar starea lui de sănătate se deteriora de la zi la zi. 

Acum, din fericire, băiatul aşteaptă să fie externat. Tot ce vrea este să meargă la plimbare cu bicicleta împreună cu prietenii. Mama lui Liviu îşi aminteşte cu ochii plini de lacrimi cât de reu le-a fost până acum. Mai ales când totul a plecat de la ceea ce părea a fi o simplă durere de spate.

Medicii şi-au dat steama din start că situaţia băiatului este una foarte gravă, iar şansa la o viaţă normală îi atârnă de un fir de păr. 

Este cea mai mare tumoră operată până acum la nivel de judeţ. Chiar dacă totul a mers conform planului şi Liviu a scăpat de durerile chinuitoare, băiatul va mai trebui să treacă printr-o operaţie, de fixare a coloanei vertebrale. 
 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt