Tinere bătute pe stradă de un necunoscut

Tinere bătute pe stradă de un necunoscut

Individul din Arad, care a bătut crunt două tinere săptămâna trecută, îşi face veacul nestingherit pe străzi. Oamenii legii au considerat că nu reprezintă, probabil, un pericol prea mare, şi au decis să-l cerceteze în libertate. Spre disperarea victimelor. Fetelor le este teamă să mai iasă acum afară din case şi nu înţeleg de ce agresorul a fost lăsat liber! Una dintre victime a decis să rupă tăcerea.

De câeva zile, de când a fost bătută de un individ în plină stradă, această tânără trăieşte un coşmar. Femeia este
îngrozită de gândul că agresorul a fost lăsat în libertate şi ar putea să dea nas în nas cu el. Mai ales că incidentul s-a întâmplat chiar în faţa magazinului în care lucrează. După ce a fost lovită, tânăra aproape a leşinat.

La câteva minute de la acel moment, individul a mai lovit o femeie. Momentul a fost surprins de caerele de suraveghere. Victimele au depus plangere la politie, iar bărbatuşul a fost reţinut. La scurt timp, poliţiştii au decis că va fi cercetat în stare de libertate, spre disperarea femeilor. Specialiştii trag atenţia că indivizii cu un astfel de comportament pot recidiva în orice moment.

Agresorul are 21 de ani şi se pare că este un consumator de substanţe interzise. Pe numele său este deschis un dosar penal pentru loviri si alte violente iar poliţiştii continuă cerceările….în timp ce el este în libertate.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt