Timp pentru copiii bolnavi. Împreună putem cumpăra un avion ambulanţă

Timp pentru copiii bolnavi. Împreună putem cumpăra un avion ambulanţă
foto: facebook.com/AsociatiaBlondie

Asociaţia Blondie duce mai departe lupta pentru salvarea copiilor a căror viaţă depinde  de tratamentul în străinătate! De 500.000 de euro mai are nevoie organizaţia ca să cumpăre prima ambulanţă aeriană. Până acum, toate cele 172 de curse pentru viaţă au fost organizate cu zboruri de linie. „Copiii grav bolnavi nu au timp. Tu ai.” este numele noii campanii de conştientizare şi strângere de fonduri. 

Copiii cu boli grave şi părinţii lor se luptă în fiecare zi cu timpul. Adelina Toncean şi Asociaţia Blondie le-au devenit aliaţi şi fac posibile curse către spitalele din străinătate. Până acum, cu zboruri de linie. Rania a fost unul dintre pasageri. Are doar nouă luni, dar a trecut deja prin încercări cât pentru o viaţă.
Pentru fiecare zbor, Adelina se chinuieşte să strângă bani şi să organizeze totul. Cu ajutorul unei ambulanţe aeriene, cursele pentru viaţă nu ar mai fi condiţionate. S-ar câştiga astfel  timp preţios. 
Cât de necesar ar fi un astfel de avion ştie şi Andreea. Fetiţa ei, Medeea, s-a născut cu probleme cardiace. 12 diagnostice şi o luptă continuă, cu drumuri chinuitoare între spital şi acasă, tratamente şi nopţi nedormite. Dar  acum mama zâmbeşte din nou: Medeea  a fost salvată.
Primăvara trecută a ajuns la Spitalul San Donato din Milano şi a făcut operaţia necesară, tot cu un zbor Blondie. 
 
Un avion ambulanţă ar fi la dispoziţia oricărui pacient - copil sau adult - care nu poate fi tratat în ţară, pregătit şi echipat să zboare către orice spital din Europa. Ca să cumpere o astfel de aeronavă, asociaţia mai are nevoie de 500.000 de euro. Şi de ajutorul nostru. Donaţii pot fi făcute în conturile afişate pe ecran. 
 
Şi clubul de fotbal Dinamo s-a alăturat iniţiativei. La derby-ul cu FCSB, spectatorii vor putea dona bani pentru avion. În trei ani şi jumătate, Blondie a organizat  zboruri pentru peste 500 de copii. Misiunea asociaţiei? Să nu lase pe nimeni în urmă.
 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt