”Terrifier 3”, în fruntea box office-ului nord-american

”Terrifier 3”, în fruntea box office-ului nord-american

„Terrifier 3” a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american, încasând în weekend 18,3 milioane de dolari din 2.514 săli de cinema. Este un început excelent pentru filmul independent, cu buget redus, despre un clovn care îngrozeşte un mic oraş, scrie Variety, potrivit news.ro.

„Joker: Folie á Deux”, care a ocupat primul loc în box office weekendul trecut, a coborât pe locul al treilea cu 7,055 milioane de dolari din 4.102 săli de cinema. Filmul, cu Joaquin Phoenix în rolul unui comediant şi clovn cu jumătate de normă, a suferit o scădere de 82% a vânzărilor de bilete faţă de debutul său deja modest de 37,6 milioane de dolari. Filmul se numără printre cele mai mari scăderi din al doilea weekend de la lansare pentru genul filmelor cu supereroi, fiind mai sever decât eşecurile de anul trecut ale filmelor „The Marvels” (78,1%), „Ant-Man and the Wasp: Quantumania” (69,9%), „Shazam: Fury of the Gods” (69%) şi „The Flash” (72,5%).

Până în prezent, „Folie a Deux” a generat 51,6 milioane de dolari pe piaţa internă şi 165,3 milioane de dolari la nivel global. Filmul Warner Bros. a costat 200 de milioane de dolari şi, în acest ritm, se va lupta să se apropie de cele 450 de milioane de dolari necesare pentru a atinge pragul de rentabilitate, potrivit unor surse familiare cu situaţia financiară.

Afla mai multe despreterrifier 3
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt