Taylor Swift a întrecut-o pe Rihanna şi a devenit cea mai bogată cântăreaţă din lume. Ce avere are

Taylor Swift a întrecut-o pe Rihanna şi a devenit cea mai bogată cântăreaţă din lume. Ce avere are

Taylor Swift (34 de ani) a devenit cea mai bogată cântăreaţă din lume, cu o avere netă estimată de Forbes la 1,6 miliarde de dolari, depăşind-o astfel pe Rihanna (1,4 miliarde de dolari) Luându-i în considerare şi pe muzicienii bărbaţi, Swift este întrecută doar de Jay-Z (2,5 miliarde).

La un moment dat, averea Rihannei (36 de ani) era evaluată de Forbes la 1,77 de miliarde de dolari, motiv pentru care ea încă mai este numită “cea mai bogată artistă din toate timpurile”, însă Taylor Swift ar putea depăşi această bornă, arată BiziDay.

Spre deosebire de alte cântăreţe, Swift este singura care a ajuns la o avere de un miliard de dolari doar din vânzările de albume, de bilete şi din drepturi de autor. Turneul “Eras” i-a adus 600 de milioane de dolari din vânzări de bilete şi alte venituri conexe, catalogul său muzical este estimat la 600 de milioane de dolari, iar alte 125 de milioane provin din investiţii în sectorul imobiliar. Presa de specialitate consemnează că, anul trecut, artista a încasat 100 de milioane de dolari de la Spotify, pe baza numărului de ascultări al pieselor sale.

Rihanna, în schimb, se bazează în principal pe linia de cosmetice Fendy, pe care o deţine în parteneriat cu grupul LVMH, arată Forbes.

Afla mai multe despretaylor swiftcantareata
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt