Taverna sancţiunilor

Taverna sancţiunilor

Un restaurant popular dintr-o zonă selectă a Capitalei, care vinde clienţilor preparate din fructe de mare, a fost închis de Protecţia Consumatorului.

În ultimele trei luni, inspectorii au sancţionat şi au închis localul de mai multe ori şi au confiscat sute de kilograme de alimente neconforme, dar restaurantul a funcţionat în continuare. Acum va sta închis şase luni, iar amenzile pe care trebuie să le plătească se ridică la 140.000 de lei.

Echipele de control au găsit zeci de abateri de la normele igienico-sanitare. Lanţul de restaurante este Taverna Racilor, controlat de omul de afaceri Paul Nicolau. Chiar dacă a primit amenzi de zeci de mii de euro până acum, afaceristul a reuşit să se extindă deja în Timişoara, următorul oraş vizat fiind Cluj, unde vrea să-şi deschidă un nou local.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt