Suspectul crimei de la Bistriţa, internat sub păză

Suspectul crimei de la Bistriţa, internat sub păză
foto: Google Maps

Detalii noi după crima şocantă din Bistriţa! Bărbatul care şi-ar fi ucis soţia şi care mai apoi a postat poza cu cadavrul pe Facebook a ajuns şi el la spital, cu răni de cuţit.
Sunt luate în calcul două variante: fie a vrut să se sinucidă, fie victima a încercat cu toate puterile să se apere. Bărbatul va fi externat luni, însă de pe patul de spital va ajunge direct la poliţie. Atenţie, urmează detalii cu impact emoţional!
Crima oribilă a avur în loc în  vila cuplului din Bistriţa Năsăud.  În casă s-ar fi aflat şi cei doi copii ai lor, de cinci şi opt ani.  Principalul suspect este chiar soţul, un bărbat de 34 de ani, care a postat poza cu cadavrul soţiei pe Facebook, la secţiunea story.
 
Un vecin a văzut-o şi a alertat poliţia. Bărbatul a fost găsit şi el cu răni pe corp şi  dus la spital. 
 
Bărbatul este şofer de tir şi lipsea mult de acasă. Aşa ar fi dezvoltat o gelozie care ar fi dus în cele din urmă la crimă. Psihologii spun că în astfel de cazuri nu poate fi vorba decât despre o formă de gelozie patologică. 
 
Pe aceeaşi reţea de socializare unde a publicat poza cu cadavrul, bărbatul posta înainte fotografii în care apărea zâmbitor alături de soţia sa. Cei doi erau căsătoriţi din 2014. 
 
Cercetările în acest caz au fost preluate de Parchet. Copiii lor vor avea nevoie de consiliere psihologică, după o traumă atât de puternică. 
 
 
 
 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt