SURSE - Marcel Ciolacu l-a chemat la Guvern pe Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila. Se ia in calcul demisia ministrului

SURSE - Marcel Ciolacu l-a chemat la Guvern pe Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila. Se ia in calcul demisia ministrului

Premierul Marcel Ciolacu a trimis săptămâna trecută Corpul de Control al Primului Ministru să efectueze verificări la Ministerul Sănătăţii. După primele zile de control, Ciolacu l-a chemat luni la Guvern pe ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila.

Corpul de Control al premierului trebuie să verifice modul în care Corpul de Control al Ministerului Sănătăţii a făcut verificările, în luna aprilie, la spitalul Sfântul Pantelimon. După primele zile de control, premierul Marcel Ciolacu l-a chemat, luni, la Guvern pe ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila. Mai mult, premierul a cerut documente suplimentare faţă de ceea ce pusese iniţial la dispoziţie Ministerul Sănătăţii.

Conform surselor, în acest moment toate opţiunile sunt pe masă, inclusiv o posibilă demisie sau forţare a demisiei ministrului Sănătăţii.

Rafila: Nu am motive să-mi dau demisia

De la începutul scandalului de la Sfântul Pantelimon, Alexandru Rafila a spus în repetate rânduri că el nu are motive să demisioneze.

”Nu cred că am motive să-mi dau demisia legat de acest caz. Cred că mai important decât o demisie este credibilitatea sistemului medical. S-a pus un blam asupra tuturor profesioniştilor care îşi fac treaba, îşi fac datoria”, spunea Alexandru Rafila, citat de stiripesurse.ro.

În cursul săptămânii trecute, şeful Corpului de Control al Ministerului Sănătăţii, cel care a condus ancheta de la spitalul Sfântul Pantelimon, a demisionat.


(Elena Andrei)

Afla mai multe despremarcel ciolacualexandu rafila
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt