„Soul Ticket“” te aduce în povestea unuia dintre cele mai mari festivaluri din lume, Untold

„Soul Ticket“” te aduce în povestea unuia dintre cele mai mari festivaluri din lume, Untold

Magia UNTOLD revine în 2024 şi, odată cu ea, oportunitatea de a face parte dintr-una dintre cele mai mari experienţe muzicale din lume. A doua ediţie a campaniei “Soul Ticket” oferă 100 de abonamente General Access pentru fanii festivalului UNTOLD

Pentru a câştiga unul dintre cele 100 de abonamente “Soul Ticket”, fanii sunt invitaţi să trimită povestea lor sau a unui cunoscut care nu a avut şansa să ajungă la festivalul UNTOLD. Organizatorii caută poveşti emoţionante care să reflecte bucuria personală pusă în plan secundar, visurile neîmplinite şi dorinţa de a fi parte din această experienţă unică de festival.

 

ÎMPĂRTĂŞEŞTE-ŢI POVESTEA ŞI TRĂIEŞTE MAGIA UNTOLD

În fiecare an, UNTOLD deschide porţile unui tărâm magic pentru patru zile şi patru nopţi memorabile. Campania “Soul Ticket” oferă şansa de a trăi în acest carusel de emoţii alături de fanii din întreaga lume care vin, an de an în Cluj-Napoca, la UNTOLD.

Fanii pot obţine abonamentul ”Soul Ticket” pentru cineva drag sau chiar pentru ei prin intermediul poveştilor personale. Organizatorii festivalului UNTOLD aşteaptă 100 de poveşti care să aducă un zâmbet şi să reamintească celor care au uitat să zâmbească de magia muzicii şi a experienţelor live.

Pentru detaliile şi regulamentul campanie ”Soul Ticket” fanii pot accesa:  https://untold.com/info/528e93d4-a3c9-445c-b088-cd46a5b46d31

Campania se desfăşoară în perioada 28 mai – 7 iunie, iar căştigătorii vor fi anunţaţi în intervalul 10 – 14 iunie 2024.

UNTOLD 2024 va avea loc între 8 şi 11 august în Cluj-Napoca. Lineup-ul anunţat până acum este disponibil pe untold.com.  

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt