Smiley, pieton pentru următoarele trei luni

Smiley, pieton pentru următoarele trei luni

Smiley a  rămas fără zâmbet. Şi fără permis, după ce a fost prins de radar gonind cu o viteză de două ori mai mare decât cea legală. S-a întâmplat în judeţul Tulcea, iar cântăreţul a primit şi o amendă serioasă.. Smiley  nu este la prima abatere şi pare că îi cam place viteza. În ultimii 10 ani, a rămas de trei ori fără permis din această cauză.

Pentru trei luni de zile, Smiley îşi ia adio de la maşină. Artistul a fost prins pe Drumul Judeţean 555, dintre Agighiol  şi Tulcea, conducând cu peste 100 kilometri la oră. În condiţile în care viteza legală în acea zonă este 50.

Artistul a primit şi o amendă consistentă, de 1300 de lei. Smiley ar urma să-şi primească înapoi permisul de conducere chiar înainte de Crăciun, perioada de 90 de zile va expira pe 23 decembrie. Totuşi, pedeapsa poate fi diminuată la 60 de zile, dacă va susţine din nou examenul auto. Deşi cântăreţul este activ pe reţelele sociale şi împărtăşeşte cu urmăritorii săi evenimentele din viaţa personală, de această dată nu a avut nicio reacţie.
Artistul mai are la activ câteva abateri, şi tot viteza excesivă l-a băgat în necazuri. Smiley a mai rămas fără permis în 2012, după ce a fost implicat într-un accident în apropierea  Capitalei. Doi ani mai târziu, avea să fie din nou  pieton  deoarece a fost prins în timp ce conducea  cu peste 170 kilometri la oră. Iar în 2020,  povestea s-a repetat. A gonit pe Autostrada Soarelui  cu peste 150 de kilometri pe oră.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt