Şi-a aruncat copiii de la balconul hotelului

Şi-a aruncat copiii de la balconul hotelului

,,Sper că eşti fericit. Acum ai scăpat de noi"! Este mesajul pe care o tânără mamă din Botoşani l-a trimis fostului soţ înainte de a face un gest extrem! Mama de doar 23 de ani a încercat să se sinucidă cu ambii copii de doi şi trei ani, în braţe. Femeia s-a aruncat în gol de la unul dintre etajele unui hotel. Vă avertizăn că informaţiile următoare vă pot afecta emoţional!

Cei mici i-ar fi alunecat din mâini şi s-au izbit de asfalt. Copilul de doi ani a murit pe loc, iar celălalt este în stare gravă. Tânăra a rămas agăţată pe un pervaz. După negocieri îndelungi salvatorii au reuşit să o oprească pe femeie să se arunce în gol. O depresie severă şi faptul că a divorţat recent de tatăl copiilor ar fi împins-o pe mamă la acest gest, spun psihologii. Atenţie! Sunt imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional!  

Negociatorii au încercat să o convingă pe femeia de 23 de ani să nu facă gestul necugetat şi i-au spus că cei mici sunt bine. Deşi,  acest lucru nu era adevărat. Copilul de doi ani murise pe loc. După două ore de discuţii, negociatorul a reuşit să-i atragă  atenţia femeii. În acel moment,  un pompier a intrat  în camera unde se afla. Bărbatul a reuşit să o salveze.  
În urmă cu doar câteva luni, tânăra mamă a divorţat de tatăl copiilor. Rudele ei spun că acest lucru a făcut-o să pice într-o depresie. Înainte de a face gestul extrem, femeia i-a dat un mesaj de adio fostului soţ.
După ce a fost imobilizată, tânăra de 23 de ani a ajuns la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean Botoşani. 
Anchetatorii încearcă acum să afle cum s-a ajuns la această tragedie. Copilul de trei ani care a supravieţuit a fost dus de la Botoşani la Spitalul de Copii din Iaşi. Acolo medicii fac tot posibilul să-l salveze. Prognosticul în cazul lui este din păcate rezervat.
 
 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt