Shakira a anunţat lansarea unui nou album care va conţine 16 piese

Shakira a anunţat lansarea unui nou album care va conţine 16 piese

Shakira a anunţat joi lansarea unui nou album, primul după şapte ani. Intitulat „Las Mujeres Ya No Lloran”, acesta va fi disponibil începând cu 22 martie.
„Am creat acest album cu voi toţi, haita mea de lupi (o referire la piesa ei din 2009, „She Wolf”), care aţi fost alături de mine la fiecare pas”, a scris ea pe Instagram.
„Procesul de creare a acestei lucrări a fost unul alchimic”, a mai spus ea. „Scriind aceste cântece, m-am reconstruit pe mine însămi. Cântându-le, lacrimile mele au devenit diamante, iar vulnerabilitatea mea s-a transformat în putere”. 
Acest lucru sugerează că despărţirea ei de fotbalistul spaniol Gérard Piqué, care a fost foarte mediatizată, se va afla în centrul acestui nou proiect. Cele două vedete s-au despărţit în 2022, după o relaţie de 12 ani şi doi copii.
În anul următor, Shakira a provocat agitaţie în lumea celebrităţilor cu o piesă pe care a înregistrat-o în colaborare cu DJ-ul argentinian Bizarrap, intitulată „Bzrp Music Sessions, Vol. 53”, în care l-a pus acuzat pe fostul ei iubit, printre altele, de infidelitate.
Potrivit Daily Mail, „Las Mujeres Ya No Lloran” va conţine 16 piese, dintre care şapte single-uri deja dezvăluite: „Acróstico”, „Out of Your League”, „Bzrp Music Sessions, Vol. 53”, „TQG”, „Te Felicito” şi „El Jefe”.

Afla mai multe despreshakiraalbum
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt