Serile Filmului Românesc, a doua zi de excelenţă

Serile Filmului Românesc, a doua zi de excelenţă

A doua zi a festivalului Serile Filmului Românesc aduce în faţa publicului alţi actori apreciaţi şi foarte iubiţi. Printre ei, şi Vlad Ivanov. Publicul ieşean poate vedea astăzi şapte producţii autohtone. Televiziunea filmului românesc, parte a grupului Clever Media, Cinemaraton TV, este şi în acest an prezentă la Serile Filmului Românesc de la Iaşi.

Actorii prezenţi anul acesta la Serile Filmului Românesc sunt încântaţi de atmosfera festivalului. Actriţa Ileana Popovici spune că organizarea este ireproşabilă şi că se bucură de faptul că în acest an Tora Vasilescu a fost aleasă drept imaginea evenimentului.

Ileana Popovici remarcă şi aportul adus de postul Cinemaraton TV în organizarea festivalului. Şi îndrăgitul actor Vlad Ivanov este prezent joi seara în cadrul evenimentului.

Printre peliculele de joi se numără Patul lui Procust, Occident sau Încă Două Lozuri, dar există şi o sesiune de scurt metraje. Într-un eveniment special pentru comemorarea marelui cineast român Liviu Ciulei, Cinemaraton vă aşteaptă duminică, 13 august, de la ora 18,30, la proiecţia capodoperei „Pădurea spânzuraţilor”. La eveniment vor fi prezenţi şi mulţi invitaţi surpriză.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt