Şef din poliţie ameninţat cu pistolul

Şef din poliţie ameninţat cu pistolul

Supărat că a rămas fără permis după ce a fost prins drogat la volan, un interlop din Târgovişte a făcut spectacol pe internet. Înarmat cu un pistol şi fluturând o grenadă, bărbatul l-a ameninţat cu moartea pe şeful poliţiei din Dâmboviţa. Intervenţia sa online s-a sfârşit brusc. Mascaţii l-au săltat la scurt timp după live-ul de pe Facebook şi a şi fost reţinut pentru 24 de ore!

Ameninţările transmise pe o reţea socială de de interlopul târgoviştean Dragoş Turku au avut printre privitori şi câţiva poliţişti. Ţinta ameninţărilor cu moartea proferate de bărbatul de 40 de ani era Adrian Antofie, şeful IPJ Dâmboviţa.

Imaginile sunt revoltătoare. Pentru a arăta că este dispus să treacă în orice moment la fapte, interlopul a arătat privitorilor un adevărat arsenal.

La scurt timp de la intervenţia online, în casa bărbatului au descins mascaţii. Acuzaţiilor precedente, li se adaugă acum şi cele de ultraj şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Problemele individului cu legea au un istoric bogat. În aprilie a fost reţinut după ce în timpul unor proteste anti-restricţii a ameniţat mai mulţi jandarmi. În cazierul său mai figurează şi condamnare pentru crimă. A stat 13 ani după gratii după ce ucis un om.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt