Se redeschide Pasajul Unirii

Se redeschide Pasajul Unirii

Pasajul Unirii va fi redeschis chiar cu o zi înainte de începerea şcolilor. Lucrările de reabilitare au durat mai bine de două luni, iar investiţia depăşeşte 12 milioane de euro. Au fost montaţi stâlpi de iluminat, un sistem de ventilaţie. Designul este total nou, diferit faţă de arhitectura veche a pasajului.

După 77 de zile de lucrări de reabilitare, pasajul Unirii a fost pus în siguranţă. De mâine va fi dat în folosinţă, chiar cu o zi înainte de începerea şcolilor. S-a lucrat la pasaj pe timpul verii, pentru că atunci traficul din Bucureşti este mai liber.

Şoferii care vor sta la coadă în pasajul Unirii vor avea acum semnal GSM, indiferent de reţea. De asemenea, au fost montate 3 mii de panouri metalice. În acest fel, a fost schimbată total arhitectura pasajului iar pereţii sunt coloraţi.

Lucrările pe care primăria sectorului 4 le-a început în urmă cu două luni încă nu s-a terminat. Doar pasajul Unirii este gata. Se lucrează însă în toată zona în aşa fel încât acest tunel rutier să fie sută la sută sigur pentru şoferi.

Pasajul unirii este cel mai circulat pasaj din Bucureşti. Timp de două luni, cât a fost închis, traficul din Capitală a fost un coşmar în zona Piaţa Unirii! În medie 60 de mii de maşini trec prin pasaj.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt