Scene şocante în Capitală - un bărbat ameninţă că se aruncă de la etajul opt al unui bloc din Capitală după ce a înjunghiat două femei

Scene şocante în Capitală - un bărbat ameninţă că se aruncă de la etajul opt al unui bloc din Capitală după ce a înjunghiat două femei
foto: Pixabay

Un bărbat ameninţă că se aruncă de la etajul opt al unui bloc din Capitală după ce şi-a înjunghiat concubina şi a rănit-o pe prietena acesteia, la faţa locului aflându-se luni dimineaţă negociatori, echipaje ISU şi din cadrul Serviciului de ambulanţă, informează news.ro.

La momentul agresiunii, în imobil se mai aflau şi 2 copii, fiica concubinei, în vârstă de 9, ani şi fiul celei de a doua femei, în vârstă de 14 ani. Ulterior, ambele femei şi copiii au părăsit apartamentul.
”La data de 10 septembrie a.c., Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti -Secţia 1 a fost sesizată cu privire la faptul că, în timp ce se aflau într-un apartament, situat la etajul 8 al unui bloc de locuinţe, din Sectorul 1, o femeie ar fi fost agresată de către concubinul său, care i-ar fi aplicat mai multe lovituri cu un obiect tăietor-înţepător. În sprijinul victimei a intervenit o altă femeie, cunoştinţă a celor doi concubini, care ar fi fost lovită de către bărbat, suferind o plagă la nivelul antebraţului. La momentul agresiunii, în imobil se mai aflau şi 2 minori, fiica concubinei, în vârstă de 9 ani şi fiul celei de a doua femei, în vârstă de 14 ani”, transmite Poliţia Capitalei.
 
Ulterior, ambele victime, împreună cu cei doi copii au părăsit apartamentul.
 
Concubina bărbatului a fost transportată la spital, pentru îngrijiri medicale de specialitate, iar cea de-a doua victimă a refuzat acordarea de îngrijiri medicale.
 
Bărbatul s-a închis în apartament şi ameninţă că se aruncă de la etaj.
 
La faţa locului sunt prezenţi negociatorii din cadrul Poliţiei Capitalei.
 
De asemenea, se află în sprijin pompieri din cadrul ISU-BIF şi echipaje din cadrul SABIF.
 
Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri-DGPMB.

 

Afla mai multe desprecutitatacsinuciderebarbatfemei
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt