Sărbătoare cu sute de invitaţi în Familia PRIMA! Grila de toamnă, lansată la PRIMA FEST

Sărbătoare cu sute de invitaţi în Familia PRIMA! Grila de toamnă, lansată la PRIMA FEST

A fost lansat canalul PRIMA HYSTORY

A fost sărbătoare în familia Prima. Noua grilă de programe a fost lansată. Prima Fest, evenimentul de prezentare al tuturor produselor media din portofolilul Grupului Clever, a devenit deja o tradiţie.

Toate vedetele, sute de colaboratori şi invitaţi din industria de advertising au fost prezenţi la evenimentul acestei toamne. Emisiuni noi, informaţii inedite şi în exclusivitate, dezbateri, spectacolul din Liga Campionilor, cele mai puternice campionate din Europa se văd numai pe canalele Prima.

O seară de magie, bucurie şi întâlniri plăcute. Prima Fest a fost locul în care ne-am bucurat împreună de prieteni şi  momente unice. Grupul Clever Media şi-a prezentat grila de toamnă, dar a anunţat şi lansarea unei noi televiziuni, Prima History.

Sutele de invitaţi prezenţi în cel mai elegant club din Bucureşti au avut parte de un un recital unic  al tarafului de lăutari şi tot felul de surprize.  Gazdele evenimentului au fost îndrăgita prezentatoare Andreea Berecleanu şi carismaticul Cove. 

Sâmbătă, 30 septembrie, de la ora 20:00, Cursa iubirii are premiera la Prima Tv. Un reality show unic, pornit de la o idee originală. Cove i-a însoţit timp de o lună, prin întreaga ţară, pe cei 24 de concurenţi,şi a trăit emoţiile lor.

În urmă cu un an, la Prima Fest,anunţăm lansarea canalului de ştiri Prma News. De atunci au fost 12 luni de ştiri echilibrate, informaţii relevante, o campanie de mare succes Mănâncă româneşti, toate strânse sub sloganul „Facem ştiri împreună”.

Raluca Al-Haddad este gazda telespectatorilor  în fiecare dimineaţă de la ora 9:00, la Prima News. ,,A fost un an plin, un an cu destule subiecte, un an in care ne-am concentrat f mult pe ce oferim telespectatorilor pt ca am vrut sa fie niste emisiuni altfel. Am vrut sa dezbatem, sa intram mai in profunzime", a declarat Raluca Al-Haddad.

Evenimentul a anunţat şi relansarea Medika TV. Seara a culminat cu o poză de grup a vedetelor Prima, dar şi cu o surpriză oferită chiar de prezentator.
 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt