Saga extinde zona de Mainstage pe aeroport. 30.000 de abonamente pentru trei zile de festival

Saga extinde zona de Mainstage pe aeroport. 30.000 de abonamente pentru trei zile de festival

SAGA festival se extinde cu 25.000 de mmărind zona din jurul scenei principale şi amenajând un nou spaţiu pentru mâncare etri pătraţi, şi băuturi. Odată cu extinderea spaţiului, organizatorii anunţă suplimentarea numărului abonamentelor de acces general cu încă 30.000 pentru ca toţi fanii să aibă o experienţă memorabilă alături de artiştii preferaţi.

„Dorinţa de a mări spaţiul dedicat zonei de Mainstage a pornit de la feedback-ul fanilor SAGA festival, care s-au arătat foarte nerăbdători să o vadă live pe Nicki Minaj. Extinderea a fost o decizie firească în acest context, pentru că ne-am dorit ca toţi festivalierii să se bucure de aceleaşi condiţii, de aceeaşi experienţă de neuitat, fără să le fie teamă că nu prind loc la scena principală, unde vor avea şansa să vadă artişti pentru prima dată în România”, spune Allan Hardenberg, CEO Saga.

Nicki Minaj, „regina muzicii rap”, este cap de afiş la SAGA 2024, iar prezenţa artistei în premieră în România a fost printre principalele motive pentru care fanii s-au înghesuit să-şi cumpere bilete încă din primele zile.

O echipă de 400 de oameni stă la baza realizării celui mai mare şi mai iubit festival de muzică din Bucureşti

Aproape 50 de tiruri cu echipament au fost descărcate pe terenul de la Romaero, unde în numai câteva zile se va ridica SAGA 2024. Ediţia de anul acesta promite să fie memorabilă, muzica va răsuna lângă aeroportul Băneasa în 300 de boxe, iar 1000 metri pătraţi de LED-uri şi 2000 de lumini inteligente vor contribui la atmosfera de poveste din cele trei zile de festival.

Încă 30.000 de abonamente de Acces General

Odată cu extinderea spaţiului, a fost suplimentat şi numărul de bilete cu încă 30.000 de abonamente de acces general, iar fanii care nu au apucat să le achiziţioneze, încă mai au timp. Există mai multe tipuri de abonamente pentru cele trei zile de festival, ce pot fi achiziţionate de pe site-ul festivalului: https://www.sagafestival.com:

Abonament 3-Day General Access pentru cei sub 21 de ani - 412 RON
Abonament 3-Day General Access pentru cei peste 21 de ani - 522 RON
Abonament 3-Day General Access Plus (acces la Rave Pit de la scena Techno) - 632 RON
Abonament 3-Day VIP (acces platformă oricare din cele 3 platforme VIP, dintre care 2 la Mainstage, şi una la scena Spark, dar şi acces Rave Pit la scena Techno) - 935 RON

Extins pe aproximativ 125.000 de metri pătraţi, aproape cât 18 terenuri de fotbal, SAGA se alătură celor mai populare festivaluri mondiale precum Tomorrowland (Belgia), Coachella (California) sau Electric Daisy Carnival (Las Vegas) şi aşteaptă anul acesta un număr record de participanţi: peste 200.000 de festivalieri care se vor distra în cele trei zile alături de artiştii preferaţi.

Afla mai multe despresaga festivalabonamente
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt