S-a urcat la volan după ce a consumat droguri

S-a urcat la volan după ce a consumat droguri

A curs cu amenzi! 9000 de şoferi au fost sancţionaţi în întreaga ţară, iar 177 doar în judeţul Ilfov. Un cetăţean turc în vârstă de 25 de ani s-a urcat la volan drogat şi fără permis. N-ar fi prima oară, spun surse din poliţie, iar aseară consumase 4 tipuri de droguri. Nu este singurul în această situaţie. În urma raziei din Ilfov alţi doi bărbaţi care au condus drogaţi au rămas fără permis şi s-au ales cu dosar penal. 

Bărbatul de 25 de ani conducea prin comuna Voluntari din Ilfov. A fost oprit în timpul unei razii pentru un control de rutină. Poliţiştii au fost şocaţi când au văzut că acesta consuma 4 substanţe interzise şi în starea în care era s-a urcat la volan. A fost dus la INML pentru prelevarea probelor biologice. Un alt tânăr a fost depistat în Mogoşia. Consumase două droguri. 
Maşinile bărbaţilor care s-au urcat la volan sub influenţa drogurilor au fost verificate de Dak. Câinele de urmă a căutat drogurile în automobile. În cadrul acţiunii, poliţiştii din Ilfov le-au amintit şoferilor şi că legislaţia s-a schimbat. 
 
Într-o singură noaptea, poliţiştii din toată ţara au dat peste 9000 de amenzi, iar 677 de şoferi au rămas fără permisul de conducere. 

 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt