România îşi anunţă sprijinul pentru fermierii şi producătorii de cereale

România îşi anunţă sprijinul pentru fermierii şi producătorii de cereale

România a susţinut, în cadrul evenimentului "Economia Mării Negre în context geopolitic european", importanţa fermierilor şi a producătorilor români de cereale.

”Susţinerea fermierilor şi a producătorilor români, împreună cu promovarea oportunităţilor de finanţare, reprezintă paşi importanţi către o economie mai robustă şi competitivă în actualul context geopolitic european. Este responsabilitatea noastră să continuăm aceste eforturi pentru a asigura un viitor prosper şi sustenabil pentru toţi actorii economici din regiune. Există bugete importante disponibile pentru administraţia publică locală şi instituţiile care gestionează activitatea economică.

Parteneriatul public-privat joacă un rol crucial în dezvoltarea durabilă a economiei locale, iar aceste bugete sunt esenţiale pentru susţinerea acestui parteneriat. Aceste finanţări sunt vitale pentru modernizarea şi extinderea capacităţilor logistice, permiţând o gestionare mai eficientă a fluxurilor de mărfuri. Astfel, competitivitatea economică a regiunii noastre poate creşte semnificativ”, a declarat Daniel Buda.

Evenimentul "Economia Mării Negre în context geopolitic european" a avut loc la Constanţa, fiind organizat de asociaţia Societatea Liberală, cu sprijinul fundaţiei Hanns Seidel România.

 

Afla mai multe desprebuda
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt