România are unul dintre cele mai tari festivaluri din lume: Untold

România are unul dintre cele mai tari festivaluri din lume: Untold

Festivalul UNTOLD a primit încă o confirmare că este unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din lume. În 2024 festivalul UNTOLD, organizat în Cluj-Napoca, marchează o urcare spectaculoasă de trei poziţii în singurul clasament anul dedicat industriei de evenimente. UNTOLD ocupa locul 3 in topul celor mai mari festivaluri din lume, dupa Tomorrowland si EDC Las Vegas.

Festivalul UNTOLD a devansat festivaluri cu zeci de ani de tradiţie precum Glastonbury, Coachella, Burning Man si ULTRA Music. 
Realizat de publicaţia britanică DJ Mag, Top 100 Festivals evaluează cele mai mari 100 de festivaluri din întreaga lume. Clasamentul este construit pe baza voturilor primite din partea fanilor de festival şi reflectă atât popularitatea cât şi impactul pe care îl au aceste evenimente.
         În 2024, UNTOLD festivalulul care a pus România pe harta celor mai mari evenimente din lume, încă de la prima ediţie în 2015, ocupă locul 3 în clasamentul cele mai impresionante festivaluri organizate la nivel internaţional. Festivalul din Cluj-Napoca, ajuns la a 9-a ediţie, a reuşit să se poziţioneze ca unul dintre cele mai importante evenimente muzicale internaţionale. Aflat acum în compania selectă a marilor festivaluri precum Tomorrowland din Belgia şi EDC (Las Vegas), acest festival continuă să atragă cel mai frumos public din lume, artişti şi DJ de top, consolidându-şi reputaţia pe scena globală a industriei de evenimente. 

 


UNTOLD a devansat festivaluri cu tradiţie precum ULTRA Music (Miami)  Coochella, Glastonbury, EDC Las Vegas, Lollapalooza, Sziget, Amsterdam Music Festival, Sunburn, Burning Man, Parookaville sau Mysteryland.


  UNTOLD OCUPĂ LOCUL 2 ÎN EUROPA ALĂTURI DE TOMORROWLAND 
       Un lineup diversificat, care include artişti mainstream şi undergorund, show-uri vizuale impresionante, fiecare ediţie a festivalului UNTOLD se transformă într-un univers, care atrage anual zeci de mii de fani din toate colţurile lumii, pentru că muzica are o magie unică, capabilă să transmită senzaţii pe care cuvintele pur şi simplu nu le pot reda. La ediţia din 2023 a festivalului UNTOLD au participat peste 420.000 de fani din toată lumea. 
          Pentru cea de-a 9-a ediţie creatorii UNTOLD pregătesc fanilor o nouă experienţă alături de cele mai mari nume din industria muzicală: Lenny Kravitz, Sam Smith, Louis Tomlinson, Burna Boy, Tom Grennan şi cei mai mari DJ ai lumii: Swedish House Mafia, Martin Garrix, FISHER, Dimitri Vegas & Like Mike, Alok, Carl Cox, Black Coffee, Solumun şi mulţi alţii.

Porţile universului UNTOLD vor fi redeschise pentru o nouă călătorie în perioada 8- 11 august, iar fanii îşi pot achiziţiona abonamentele sau bilete de o zi de pe site-ul oficial:

https://untold.com/.

NEVERSEA O URCARE DE 18 POZIŢII ÎN TOP 100

         Şi festivalul Neversea – The Queen of Festival a fost votat de fani în Top 100 Festivals. În acest an cel mai mare festival organizat pe o plajă din Europa, Neversea, reuşeşte o performanţă extraodinară şi urcă 18 poziţii în clasamentul DJ Mag, unde ocupă locul 23.  
Cea de-a 6-a ediţie a festivalului Neversea va avea loc în perioada 4-7 iulie 2024. 


UNTOLD DUBAI INTRĂ DIRECT PE LOCUL 45 DUPĂ DOAR O EDIŢIE DE FESTIVAL
Al treilea mare festival din potofoliul UNTOLD Universe, UNTOLD Dubai debutează în topul celor mai mari 100 de festivaluri din lume pe locul 45. După prima ediţie UNTOLD Dubai şi a stabilit un record de participare, peste 185.000 de fani au ales să trăiască o experienţă completă de festival alături de cei peste 100 de artişti şi DJ de top.

 În 2024, liniile de vot au fost deschise în perioada 1 mai – 12 iunie, pentru ediţia din acest an a Top 100 Festivals au votat doar fanii festivalurilor.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt