Riscul căsătoriei ”de convenienţă”. Tinerii din PSD au protestat împotriva lui Alexe şi Chirică la inaugurarea noului terminal al Aeroportului Iaşi

Riscul căsătoriei ”de convenienţă”. Tinerii din PSD au protestat împotriva lui Alexe şi Chirică la inaugurarea noului terminal al Aeroportului Iaşi

Preşedintele CJ Iaşi Costel Alexe şi primarul Mihai Chirica, dar şi europarlamentarii Rareş Bogdan şi Dan Motreanu, au fost întâmpinaţi la intrarea în clădirea noului terminal al aeroportului Iaşi de un grup de tineri PSD cu tricouri albe pe care erau imprimate mesaje cu trimitere la problemele penale ale şefilor Iaşiului.

Tinerii de la PSD nu au scandat împotriva reprezentanţilor PNL, ei purtând tricouri ale pe care scria: „Dacă eşti penal, stai departe de mine”, „Aeroport european, nu penal” şi „Aeroportul este al ieşenilor, nu al penalilor”.

Reprezentanţii PNL au intrat în clădire fără a intra în dialog cu protestatarii.

Cu o zi în urmă, PSD Iaşi i-a cerut directorului de la Aeroportul Iaşi, membru PNL, să nu politizeze evenimentul de inaugurare a noului terminal, programat vineri, social-democraţii susţinând că aeroportul este ”teritoriu european, nu maidanul penalului Alexe Costel”.

Noul terminal al Aeroportului Iaşi, investiţie care se apropie de 100 milioane de euro, a fost inaugurat vineri, pasagerii cursei Tarom Iaşi-Bucureşti fiind primii care au făcut formalităţile de îmbarcare în noua clădire.
Începând de duminică, 31 martie, toate zborurile Schengen vor fi operate din noul terminal, în timp ce cursele în ţările non-Schengen vor rămâne în T3.

Noul terminal al Aeroportului Iaşi este de peste zece ori mai mare decât cel vechi, având o suprafaţă de peste 31.000 de metri pătraţi, trei niveluri (subsol, parter, etaj) şi o capacitate minimă de procesare de 3,5 milioane de pasageri anual.

Afla mai multe despretsdprotestiasipnl
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt