RESTO propune organizarea unui eveniment pilot cu peste 1.000 de participanţi pe litoral, în condiţii de siguranţă

RESTO propune organizarea unui eveniment pilot cu peste 1.000 de participanţi pe litoral, în condiţii de siguranţă

Asociaţia Patronală a Restaurantelor, Cafenelelor, Barurilor, Cluburilor, Saloanelor de Evenimente şi Beach Barurilor (RESTO) Constanţa propune autorităţilor organizarea în luna iulie a unui eveniment pilot pe litoral, după modelul unuia similar derulat în Olanda, la care să se permită accesul a peste o mie de participanţi, pe baza prezentării unui test COVID-19 negativ sau a certificatului de vaccinare.

"Se apropie Sezonul Litoral 2021 şi nu dorim să mai avem o vară fără evenimente! Industria caută soluţii, iar Asociaţia Patronală RESTO Constanţa vrea să organizeze un eveniment în luna iulie, eveniment la care să participe peste 1.000 de persoane, care trebuie să prezinte un test COVID negativ ori certificat de vaccinare", se arată într-o postare pe pagina de Facebook a RESTO Constanţa.

Conform sursei citate, în jur de 1.300 de persoane au participat la o petrecere organizată într-un club din Amsterdam, pentru a testa riscurile la care ar fi supusă populaţia în cazul ridicării restricţiilor impuse din cauza pandemiei de coronavirus, astfel încât autorităţile să ia cea mai bună decizie privind redeschiderea ţării. Un astfel de eveniment ar putea avea loc şi pe litoralul românesc.

agerpres.ro

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt