Reacţia presei internaţionale după eliminarea Simonei Halep de la Hong Kong

Reacţia presei internaţionale după eliminarea Simonei Halep de la Hong Kong

Revenită pe terenul de tenis în competiţiile oficiale şi în meciurile din turneele WTA, Simona Halep a pierdut fără drept de apel duelul cu Anna Blinkova, din optimile turneului de la Hong Kong. Românca şi-a adjudecat doar trei game-uri în partida cu favorita numărul 7 a întrecerii de pe continentul asiatic.

Anna Blinkova a învins-o pe româncă (scor 6-2, 6-1) în optimile turneului WTA de categorie 125, iar înfruntarea a durat doar o oră şi şapte minute. La câteva ore de la partidă, presa internaţională a evaluat prestaţia Simonei Halep de la Hong Kong.

Simona Halep a revenit în competiţie la turneul WTA 125 din Hong Kong cu dorinţa arzătoare de a simţi din nou gustul victoriei.

A reuşit-o împotriva Arinei Rodionova, dar nu a mai putut continua şirul, şi s-a prăbuşit în al doilea meci în faţa formidabilei Anna Blinkova (6-2, 6-1).

Un parcurs scurt pentru româncă în turneul asiatic, dar un semn foarte pozitiv după luni de zile fără să concureze din cauza suspendării pentru doping (deja ridicată) şi a accidentărilor.

Vom vedea cum evoluează sezonul ei de aici înainte”, au scris jurnaliştii de la puntodebreak.com, potrivit primasport.ro.

Simona Halep a început bine meciul cu Anna Blinkova şi şi-a adjudecat primele două game-uri pe serviciu. Mai mult decât atât, Halep a avut 40-0 pe serviciul adversarei la scorul de 2-1, dar Blinkova a revenit spectaculos şi a început o serie de şapte game-uri consecuive.

Astfel, Simona Halep părăseşte turneul de la Hong Kong în optimi, după ce în primul tur a câştigat pentru prima dată după mai bine de doi ani. De asemenea, Gabriela Ruse a fost şi ea eliminată în optimi. Românca a pierdut, scor 6-7, 2-6, cu Ajla Tomljanovic.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt