Razie la festival

Razie la festival

S-a lăsat cu dosare penale la Constanţa. Zeci de poliţişti au împânzit principalele artere care duceau către festivalul Neversea şi nicio maşină nu a scăpat de controalele agenţilor de la rutieră. Le-a dat o mână de ajutor şi un câine specializat în depistarea şi identificarea drogurilor. A fost cea de-a doua noapte a festivalului de la malul mării, iar zeci de mii de oameni au petrecut până în zori pe muzica mixată de cei mai apreciaţi DJ ai lumii. 

A doua noapte la Neversea a venit la pachet cu amenzi şi chiar cu dosare penale pentru cei prinşi pe picior greşit. Un tânăr a fost tetat cu drugtestul, iar rezultatul a arătat că a consumat cannabis. Sub nicio formă n-a vrut să recunoască în faţa poliţiştilor că a pus gura pe aşa ceva. Un alt cetăţean, de data aceasta ucrainean, a  rămas fără permis. În urma testării cu aparatul  etilotest, a reieşit faptul că înainte să urce la volan a consumat băuturi alcoolice. 

Neversea, festivalul care a transformat Constanta într-o capitală mondială a magiei nocturne, şi-a mai scris o pagină de istorie la malul mării. A doua noapte de festival i-a adus pe scenă pe cei mai aşteptaţi artişti. 

Pentru festivalieri şi în special pentru domnisoare, Neversea, a fost momentul perfect să îşi etaleze ţinutele şi accesoriile. Iar cele care nu au venit pregatite de acasă s-au accesorizat în festival. Tatuajele sunt must have ul acestei ediţii şi nu e festivalier care să nu aibă măcar unul.

Mix-ul fabulos de muzică, lumini şi vibe-ul unic al tinerilor care dansează şi cântă la unison cu headlinerii fac din NEVERSEA un eveniment ce nu poate fi povestit, ci trăit. Duminica seară urmează Alexandra Stan, Lost Frequencies şi Don Diablo.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt